Σε παίρνει ένα απόγευμα τηλέφωνο η… Σούλα να τα πείτε, της κάηκε το φαγητό και ο άντρας της σηκώθηκε κι έφυγε φωνάζοντας.

Στα λέει η Σούλα με το Νι και με το Σίγμα και σε κάποια στιγμή σε ρωτά «Είδες καλέ πως μεγάλωσαν τα παιδιά του David;». Όπου David η Σούλα εννοεί τον Beckham. Και γιατί σε ρωτά για τα παιδιά του David και όχι για τον ίδιο; Γιατί στο Hollywood το νέο trend λέγεται ατσαλάκωτη, ενωμένη οικογένεια και εμφανίζεται τώρα πια σχεδόν παντού.

Ντυμένη στην τρίχα, πάντα αγαπημένη, πάντα χαμογελαστή, cool όσο πρέπει, αφήνει έξω από την πόρτα του σπιτιού αυτά που δεν πρέπει (γι’ αυτό υπάρχει μια ένσταση, αλλά δεν είναι του παρόντος). Παρακάτω θα δεις ποιες είναι οι οικογένειες που ταιριάζουν στην έκφραση «Πιο ωραίος πεθαίνεις» και διαβάζει καθημερινά γι αυτές και η… Σούλα:

Οι Afleks: o Ben και η Jen είναι το πρότυπο του Αμερικάνικου Νότου. Κάθε Κυριακή εκκλησία, τα παιδιά πηγαίνουν μπαλέτο, το μήκος της φούστας δεν ανεβαίνει πότε πιο πάνω από το γόνατο και τηρείται ευλαβικά το «Όταν τρώμε δεν μιλάμε». Να το θυμηθείτε, ο Ben σε λίγα χρόνια θα πολιτευτεί…

Oι Carters: εδώ το χρήμα ρέει άφθονο. Και cool να μην είναι, με τόσα λεφτά μπορούν να το αγοράσουν. Διαπίστωση : η Blue Ivy κόρη δυστυχώς μοιάζει στον Jay Ζ…

Oι Beckhams: φήμες θέλουν την Victoria να είναι μια στοργική και δοτική μητέρα, φήμες ανεπιβεβαίωτες, όχι πες, όταν την βλέπεις σου βγάζει στοργικό και δοτικό? Η οποία Victoria φρόντισε να χώσει από νωρίς τον ένα γιο, τον Romeo, στο χώρο της μόδας και ο πιτσιρίκος πρωταγωνίστησε σε καμπάνια της Burberry.

Οι Smiths: καλά, αυτοί δεν είναι οικογένεια, αυτή είναι Α.Ε. εμπορικών θεαμάτων. Μπαμπάς, μαμά, γιος είναι ηθοποιοί και η κόρη τραγουδίστρια. Κάπου ακούσαμε ότι η κυρία Smith μπούχτησε να είναι σύζυγος και μάνα, για τυχόν εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε.

Οι Jackmans: Βλέπεις τον παίδαρο Hugh με τα παιδιά του να παίζουν, να κάνουν βόλτες, να τρέχουν και μετά τον βλέπεις με την Deborra και σκέφτεσαι «Α δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά». Την Deborra δεν θα σας την δείξουμε. Για ευνόητους λόγους.

Oι Jolie-Pitt: Οικογένεια-πρότυπο ανθρωπιστικής οργάνωσης. Η μαμά Angelina, που τώρα τελευταία μοιάζει περισσότερο με φάντασμα από την αδυναμία (ε δεν είναι εύκολο να κυνηγάς 6 παιδιά), τρέχει να υποστηρίξει το έργο της UNICEF ανά τον κόσμο και το παιδομάνι την ακολουθεί. Μαζί με το παιδομάνι και ο Brad Pitt.

Oι Kardashian-West: εδώ όλα είναι exclusive. Οι πάνες της μικρής Nori μπορεί να είναι Balenciaga. Εάν δεν είναι, μάλλον θα χωρίσουν αυτοί οι δύο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Σε ποιόν τομέα?…Ε, για σκεφτείτε λίγο.

Μονογονεϊκή Sandra Bullock: την συμπονούμε την Sandra. Πάνω που νόμιζε πως βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του Jesse James, πάνω εκεί το κέρατο πήγε σύννεφο. Αφού πέρασε μια περίοδο αποκλεισμού από τα εγκόσμια, υιοθέτησε τον γλυκούλη Louis και κυκλοφορούν σχεδόν παντού μαζί.



Οι Bradys:
Kούκλος μπαμπάς, μοντέλα μαμά, ανυπομονούμε να μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά….!

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr