Τώρα τελευταία περνάς δύσκολα. Το καταλαβαίνουμε. Το τελευταίο σου album πηγαίνει άπατο, σε έχει φάει η Katty Perry λάχανο. Και κουράστηκες τόσο πολύ για να το κάνεις. Ώρες ολόκληρες στο στούντιο, να γράψεις τραγούδια, να παίξεις πιάνο, να τραγουδήσεις, να καπνίσεις (ξέρουμε τι καπνίζεις), ε όλα αυτά σε κούρασαν. Θόλωσαν λίγο την οπτική σου Lady Gaga μου.

Ήρθε και αυτή η κακιά η Abramovich που πίστευες ότι θα κάνετε μαζί υψηλή τέχνη και είπε ότι είσαι ένα little monster σουργελάκι. Ω θεοί, απόγνωση.

«Τι να κάνω, πώς να προωθήσω αυτό το ρημάδι το άλμπουμ, θα μείνει στα ράφια των δισκοπωλείων, θα γίνω φτωχή, δεν θα μου δίνει κανείς σημασία πια», σκέφτηκες. Μάλλον δεν το πολυσκέφτηκες, γιατί έτρεξες στη ντουλάπα σου και η απάντηση ήταν μπροστά στα μάτια σου. Έχεις αφήσει ανοιχτά πολλά στόματα στο παρελθόν κι έχουν χυθεί τόνοι μελανιού. Γι’ αυτά που φοράς. Για το φόρεμα με τα κοψίδια, για τα πενταόροφα πατούμενα, για το αυγό που πήγες και κλείστηκες 3 μέρες για να κάνεις σούπερ εμφάνιση στα MTV awards.

Για σένα τα πράγματα είναι απλά σε αυτό το θέμα. Π.χ. παίρνεις μαύρο φορεματάκι μεγάλου μόδιστρου με φουλ σκίσιμο και ανοίγματα παντού και το φοράς χωρίς εσώρουχα. Σιγά τ’ αυγά.

Παίρνεις ολόσωμη φόρμα με στρας που την αποτάσσεται ακόμη και ο σατανάς και τη φοράς με χάρη και μαλλί Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Υπολοχαγός Νατάσα», αδιαφορώντας για τη διαφάνεια, για τον παλιμπαιδισμό, για πολλά. Γιατί, ναι κυρία Lady Gaga μου. Όταν όλα αποτυγχάνουν, η πρόκληση της μόδας είναι το σίγουρο χαρτί. Κάποια στιγμή όμως καίγεσαι. Και μετά βγαίνεις από το παιχνίδι…

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr