Τα λιμάνια, οι σιδηροδρομικοί σταθμοί και κυρίως τα αεροδρόμια είναι μέρη που πηγαίνει κόσμος και κοσμάκης είτε για να ταξιδέψει, είτε να για δει αυτούς που αναχωρούν και να τους κουνήσει το μαντίλι. Και μαζί με το μαντήλι να σχολιάσει και καμιά εμφάνιση που δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μακρινό ταξίδι.

Αν πρόκειται να ταξιδέψεις κι έχεις αμφιβολίες για το τι πρέπει να φορέσεις, χωρίς να πέσεις στο μάτι του στυλιστικού «κυκλώνα» και στο στόμα της κυρίας κουτσομπόλας, μην αγχώνεσαι, οι σταρ σου έχουν τη λύση.

Ρίξε μια ματιά σε αυτά που φοράνε. Το παπούτσι είναι άνευ τακουνιού πλην εξαιρέσεων γιατί η Gwyneth δεν ήταν και στα καλά της εκείνη την μέρα. Επιλέγουν μαύρο χρώμα. Ειδικά για μεγάλα ταξίδια. Στο μαύρο οι λεκέδες δεν φαίνονται πολύ. Τα ρούχα τους είναι σε ίσια έως και φαρδιά γραμμή για να υπάρχει ευκολία κίνησης. Αυτές οι κυρίες μπορεί να ταξιδεύουν σχεδόν πάντα first class, δίνουν όμως περισσότερη έμφαση στην άνεση και μετά στο στυλ.

Υπάρχουν βέβαια και τα μοντέλα, σαν την Miranda Kerr, που καταρρίπτουν τα πάντα κι εμφανίζονται με φόρεμα λουλουδάτο με σκίσιμο και τακούνι 10 πόντους για να φανεί το πόδι το αγαλματένιο. Πρότασή μας: Μην το προτιμήσεις, θα χάσεις (πηγή φωτογραφιών: http://www.fabsugar.com).

Angelina Jolie

Cate Blanchett

ChloΚ Moretz

Jennifer Lawrence

Kylie Minogue

Nicole Kidman

Sandra Bullock

Jennifer Garner

Gwyneth Paltrow

Miranda Kerr

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr