Με αφορμή τα γυρίσματα για τη σειρά Κλεμμένα Όνειρα, στην οποία πρωταγωνιστεί, η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην κάμερα της Μεσημεριανής Μελέτης για το θέμα των εκτρώσεων.

«Δεν είναι ένα γεγονός που θέλει κανείς να βιώσει. Δεν είναι ωραίο. Στο σίριαλ, όταν γυρίστηκαν οι συγκεκριμένες στιγμές, όλοι προσπαθήσαμε να το παρουσιάσουμε με έναν τρόπο ώστε να καταλαβαίνει ο θεατής πως συμβαίνει και αυτό. Δυστυχώς είναι πολύ μεγάλα τα ποσοστά των εκτρώσεων» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός για την πλοκή του σίριαλ και για τον χαρακτήρα που υποδύεται, που, σύμφωνα με το σενάριο, υποβλήθηκε σε μια τέτοια επέμβαση.

Πώς θα αντιδρούσε, όμως, η ίδια σε μια τέτοια περίπτωση. «Θα έλεγα ότι είμαι κατά των εκτρώσεων, αλλά δεν μπορείς να πάρεις θέση για πράγματα που αφορούν και τη ζωή του άλλου. Μπορείς να μιλάς για τον εαυτό σου. Σαν γενικό φαινόμενο, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει στον κάθε άνθρωπο ώστε να παίρνει αυτήν την απόφαση» τόνισε η Βάσω Λασκαράκη.

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, πρόσθεσε: «Το καμπανάκι της μητρότητάς μου δεν έχει χτυπήσει, αλλά είμαι σε μια ηλικία που έχω περάσει τα 30. Αν έρθει, δεν είμαι πια 20 για να αρχίσω να ανησυχώ και να μην ξέρω τι να κάνω».

Τέλος μίλησε και για το γάμο: «Οι γονείς μου δεν έχουν πει τίποτα περί γάμου και δεν νομίζω ότι τους απασχολεί και τόσο πολύ. Δεν είχαν ποτέ τέτοιες ανησυχίες».