Για τον σοβαρό τραυματισμό της στη σκηνή του κέντρου όπου εμφανίζεται μίλησε η Άννα Βίσση στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou».

«Έχω μάθει να ζω με δυο πλευρά σπασμένα. Πονάω λίγο όταν αλλάζει ο καιρός, αλλά είμαι σκληρή εγώ στον πόνο. Περισσότερο με φόβισε μην έχω πάθει κάτι πιο σοβαρό. Ήταν πολύ απότομο, όντως. Τρόμαξα και τρόμαξε και ο κόσμος» ανέφερε η ίδια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στεναχωρήθηκα που πήγε πίσω η πρεμιέρα για πάρα πολλούς λόγους. Για τους ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους για τόσες εβδομάδες. Ήταν ανθρώπινο το λάθος, θεωρώ ότι μπορούσε να το προσέξει περισσότερο, να σιγουρευτεί ότι έχω κατέβει τα σκαλιά και μετά να πατηθεί αυτό το κουμπί. Αλλά μες στην ατυχία μου, ήμουν πολύ τυχερή που δεν έπαθα κάτι χειρότερο».

Η Άννα Βίσση, μάλιστα, μίλησε και για τις πρώτες σκέψεις που έκανε μετά το ατύχημα αλλά και για τα πρώτα άτομα που της ήρθαν στο μυαλό:

«Τον πατέρα μου σκέφτηκα και το ατύχημα του φίλου μου. Ήταν και η γιορτή του πατέρα μου εκείνη τη μέρα. Όταν κινδυνεύει η ζωή σου, τι σκέφτεσαι; Τους ανθρώπους που σε αγαπάνε πάρα πολύ και τους αγγέλους που σε προστατεύουν. Το παιδί μου σκέφτηκα να σας πω την αλήθεια. Τι θα της πω; Της έλεγα πως είμαι καλά και να μην ανησυχήσει ό,τι και αν ακούσει. Εκείνη είχε ανησυχήσει πάρα πολύ και με μάλωσε. “Δεν θα ξανακάνεις τέτοια πράγματα, δεν ξανανοίξουν καταπακτές”. Και στη μαμά μου είπα ψέματα πως γλίστρησε το τακούνι, αλλά έτσι όπως τρέχουν τα πράγματα με την τηλεόραση και το ίντερνετ, τα είχε δει όλα ήδη η Σοφούλα!».