Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ανεπαρκή, αλλά εντείνεται η φημολογία ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος αφότου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δέχτηκε σήμερα ένα δώρο για μωρά, στη διάρκεια εκδήλωσης στο Κέμπριτζ.

Ο Ουίλιαμ δέχτηκε ως δώρο μία παιδική φόρμα με τη φωτογραφία ενός ελικοπτέρου και το σλόγκαν: «Ο μικρός συγκυβερνήτης του μπαμπά» και αντί να το επιστρέψει, ενθουσιασμένος εκείνος είπε στη γυναίκα που του το χάρισε «Θα το κρατήσω» και στη συνέχεια το παρέδωσε σε έναν από τους συμβούλους του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mirror.

Πηγή δήλωσε στις αρχές του χρόνου στο Royalist ότι η Κέιτ είναι έγκυος αλλά ότι το ζευγάρι είχε αποφασίσει να καθυστερήσει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης μέχρι να μην μπορεί πλέον να το κρύψει.

Οι φήμες ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί κυκλοφορούν από τον Σεπτέμβριο όταν κατά την επίσκεψή τους στη Σιγκαπούρη η Κέιτ έκανε δύο φορές πρόποση πίνοντας νερό.

Στην πιο πρόσφατη εκδήλωση στην οποία παρέστησαν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ και όπου υπήρχε αλκοόλ- μία φιλανθρωπική εκδήλωση του πανεπιστημίου Σεντ Άντριους – το απέφυγαν και οι δύο.

Χθες το βράδυ, η Κέιτ παραβρέθηκε σε εκδήλωση και παρότι η προσοχή ήταν κυρίως στραμμένη στο νέο της χτένισμα, κάποιοι σχολιαστές θεώρησαν ότι ο τρόπος που είχε τα χέρια της πάνω στην κοιλιά της και ακόμη και ο τρόπος που ανέβαινε τις σκάλες μαρτυρούσαν