Αγωγή ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατέθεσε ο Tom Cruise κατά δύο περιοδικών υποστηρίζοντας πως με δημοσιεύματά τους τον δυσφημούσαν γράφοντας πως είχε εγκαταλείψει την 6χρονη κόρη του με την Katie Holmes, Suri.

Στην αγωγή, που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο Cruise επισημαίνει το τεύχος της 30ης Ιουλίου του περιοδικού «Life & Style», στο εξώφυλλο του οποίου αναφέρεται: «Δάκρυα για την Suri, την εγκατέλειψε ο μπαμπάς της» αλλά και το τεύχος της 1ης Οκτωβρίου του περιοδικού «In Touch» στο οποίο δημοσιεύτηκε φωτογραφία της Suri με τον τίτλο «Εγκαταλειμμένη από τον μπαμπά της».

Σύμφωνα με την αγωγή ο διάσημος ηθοποιός διαψεύδει τα δημοσιεύματα και τονίζει πως αγαπά πολύ την κόρη του και δεν θα την εγκατέλειπε ποτέ.

«Ο Tom είναι ένας τρυφερός μπαμπάς που αγαπά πολύ τη Suri. Αποτελεί ζωτικό κομμάτι της ζωής του και πάντα θα είναι. Το να γράφει κανείς πως την εγκατέλειψε είναι ένα κακόβουλο ψέμα. Το να το γράφει κανείς μαζί με τη φωτογραφία της Suri δακρυσμένης, είναι κατακριτέο», ανέφερε ο δικηγόρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όσα χρήματα λάβει τελικά ο Cruise θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.