Αφού δοκίμασε την τύχη της με ποδοσφαιριστή – και κάηκε – η Cheryl Cole αποκάλυψε ότι έχει πολύ πιο υψηλές βλέψεις για το μέλλον. Η ποπ σταρ δήλωσε ότι θέλει να παντρευτεί… τον πρίγκιπα Χάρι.

«Ο πρίγκιπας έχει παραδεχθεί ότι του αρέσω και, ξέρετε κάτι; Μου αρέσει κι εμένα», είπε η Cheryl σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της και πρόσθεσε το εξής αποκαλυπτικό: «Τις προάλλες είδα στον ύπνο μου ότι παντρευόμουν τον πρίγκιπα και ότι γινόμουν μια πραγματική πριγκίπισσα».

Πριν από 3 χρόνια, ο πρίγκιπας Χάρι πράγματι εκδήλωσε το θαυμασμό του για την Cheryl, στη διάρκεια απονομής μουσικών βραβείων. Είχε πλησιάσει τον τότε νικητή του βρετανικού X-Factor, Joe McElderry και του είχε πει: «Είσαι πολύ τυχερός που έχεις για κριτή την Cheryl και περνάς τόσες εβδομάδες κοντά της».

Πάντως, αν ο Χάρι θέλει να κατακτήσει την Cheryl, ο δρόμος είναι ανοιχτός, καθώς, μετά το διαζύγιό της με τον Ashley Cole, η τραγουδίστρια είναι ελεύθερη και σίγουρα ωραία, όπως φάινεται και από τη φωτογράφιση που έκανε για το βρετανικό Marie Claire.