«Η Ελένη Μενεγάκη με αφήνει άγρυπνο τη νύχτα». Αυτή τη δήλωση έκανε ένας από τους πιο γοητευτικούς νέους πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ.

Ο «Theo James Taptiklis», που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Underworld», ξεπέρασε τις όποιες αναστολές του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος τον συνάντησε στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες. «Έρχομαι σπάνια στην Ελλάδα, αλλά τη λατρεύω. Ο παππούς μου ήταν από την Πελοπόννησο και μετανάστευσε στη Νέα Ζηλανδία. Όμως και ο πατέρας μου γεννήθηκε στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια» είπε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε ότι ιδανικός τύπος γυναίκας για εκείνον είναι η Ελένη Μενεγάκη. Όταν λοιπόν ο Γιώργος Σατσίδης τον ρώτησε: «Ελένη ή Τζένιφερ Άνιστον;», εκείνος απάντησε: «Ελένη, γιατί είναι μια γυναίκα που όταν τη σκέφτεσαι, μένεις άγρυπνος τη νύχτα!».

Και τόνισε: «Θεωρώ ότι είναι η πιο σέξι Ελληνίδα. Θυμάμαι τότε που είχα έρθει, Ιούλιο στην Αθήνα και την είχα δει σε επαναλήψεις στον Alpha. Μου έκαναν τρομερή εντύπωση το χαμόγελο και η λάμψη της εκείνο το πρωί. Αν και δεν μπόρεσα να καταλάβω πολύ καλά τι ακριβώς έλεγε – τα ελληνικά μου δεν είναι και τόσο καλά-, ωστόσο έμεινα καρφωμένος στην τηλεόραση και τη χάζευα. Μία θεία μου, όταν της ανέφερα για την Ελένη Μενεγάκη, μου είπε ότι είναι η Νο1 Ελληνίδα παρουσιάστρια κι εγώ της είπα πως όταν μάθω να μιλάω ελληνικά τέλεια, θα ήθελα να πάω καλεσμένος στην εκπομπή της. θα ήθελα πολύ να τη γνωρίσω από κοντά, γιατί είναι ο τύπος γυναίκας που μου αρέσει».