Με χιούμορ απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στα όσα είπε για αυτήν ο γοητευτικός Ελληνοαμερικανός σταρ του Χόλιγουντ Theo James Taptiklis, ο οποίος ξεπέρασε τις όποιες αναστολές του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

«Θεωρώ ότι είναι η πιο σέξι Ελληνίδα. Θυμάμαι τότε που είχα έρθει, Ιούλιο στην Αθήνα και την είχα δει σε επαναλήψεις στον Alpha. Μου έκαναν τρομερή εντύπωση το χαμόγελο και η λάμψη της εκείνο το πρωί. Αν και δεν μπόρεσα να καταλάβω πολύ καλά τι ακριβώς έλεγε – τα ελληνικά μου δεν είναι και τόσο καλά-, ωστόσο έμεινα καρφωμένος στην τηλεόραση και τη χάζευα» , είπε ο Theo για την Ελένη Μενεγάκη.

«Όλες οι ηλικίες έχουν τη χάρη τους. Μη νομίζετε…», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αν και αρχικά αντιμετώπισε μουδιασμένη τις δηλώσεις του Theo, στη συνέχεια έσπασε τον πάγο, μετά τα σχόλια των συνεργατών της.

«Θα σου πω για ένα άλλο καυτό αγόρι…», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Ελένη Μενεγάκη. «Μη μου πεις, θα ενημερωθώ από τα εξώφυλλα των εφημερίδων», απάντησε όλο νόημα η παρουσιάστρια. «Πώς να το δω ρε παιδιά; Ντρέπομαι να το κοιτάξω το παληκάρι. Είναι μωρό παιδί…», σχολίασε η παρουσιάστρια.