Η Νανά Παλαιτσάκη που βρέθηκε καλεσμένη στην «Πρωινή Μελέτη» έστρεψε τα βέλη της κατά της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου ως κριτή στην εκπομπή με τον χορό στον πάγο.

Η δημοσιογράφος δήλωσε: «Για μένα η Έλενα απομυθοποιήθηκε. Είχα την εικόνα της στη Eurovision -και από τις δυο της εμφανίσεις- και νομίζω ότι με τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή έχασε. Οι άνθρωποι πρέπει να κρατάνε τον μύθο τους. Δεν μου άρεσαν οι ενδυματολογικές της επιλογές. Κι επίσης, όταν το δυνατό σημείο ενός ανθρώπου είναι να χορεύει και να γεμίζει μια σκηνή και τον βλέπω πίσω από έναν πάγκο με ένα σακάκι που μου θυμίζει ότι ήταν καλεσμένη σε βάφτιση πολιτευτή τρίτου κόμματος επαρχίας, χάνει τελείως την εικόνα της. Ενδυματολογικά αυτή ήταν η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου , η οποία δεν είχε καμία σχέση με τη σούπερ σταρ της πίστας».

Την υποστήριξη της τραγουδίστριας ανέλαβε η Ελεονώρα Μελέτη η οποία είπε πως με το νέο της ρόλο η Έλενα έγινε πιο αγαπητή στον κόσμο και πιο προσιτή σαν άνθρωπος. Η Νανα Παλαιτσάκη απάντησε: «Αν είναι να βάλουμε την Έλενα να κάνει μια πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1, στη θέση της Σίσσυς Χρηστίδου, να την προετοιμάσουμε για να είναι μια χαλαρή υποψήφια μαμά και νοικοκυρά. Αλλά η καριέρα της ήξερα ότι είναι άλλη. Έχει σημασία του τι θέλεις να κάνεις».