Για την αγάπη που έχει στην οικογένειά του μίλησε ο ηθοποιός, Κώστας Κόκλας που με τη μοναδική του ερμηνεία στους «Βασιλιάδες» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό προσφέροντας απλόχερα άφθονο γέλιο.

Σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την αγάπη που έχει στην οικογένειά του και περιέγραψε πώς αισθάνεται που τους στερείται λόγω των πολύωρων γυρισμάτων.

«Μου λείπει ο γιoς μου, όπως λείπει σε όλους τους γονείς που δουλεύουν πολλές ώρες. Οι στιγμές που είμαι μαζί του είναι πολύτιμες. Προσπαθώ να ξεκλέψω χρόνο για να είμαι μαζί του. Ευτυχώς, περάσαμε μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, γιατί δεν είχα γυρίσματα. Έχει κι εκείνος κατανόηση. Ξέρει ότι ο μπαμπάς πηγαίνει για δουλειά.»

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήρε την κατανόηση της γυναίκας του η οποία τον βοηθάει να αντιμετωπίζει τις δύσκολες μέρες που όλοι διανύουμε.

«Η Κατερίνα έχει κατανόηση, αντιμετωπίζουμε μαζί τα πάντα. Είναι ένα άτομο με δυνατό κύτταρο και μου δίνει κουράγιο, γιατί κάνω μια πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Λείπω πάρα πολλές ώρες από το σπίτι, έχει αναλάβει να μεγαλώσει τον γιο μας, το χαίρεται πολύ και προσπαθεί να έχει κατανόηση στις μέρες αυτές, τις δύσκολες» δήλωσε.