Πριν ένα χρόνο είχαν ανακοινώσει ότι θα παίξουν μαζί σε ένα μιούζικαλ και από τότε είχαν διαρρεύσει στη δημοσιότητα ελάχιστες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Τώρα, όμως, το νέο trailer της ταινίας «Burlesque» είναι, πλέον, πραγματικότητα και όλοι μπορούν να πάρουν μια ιδέα από την Christina Aguilera και τη Cher.

H Ali, μια νεαρή κοπέλα η οποία αφήνει την επαρχιακή κωμόπολή της στην Αϊόβα για το Λος Άντζελες με σκοπό να γίνει χορεύτρια και τραγουδίστρια. Ο δρόμος της την φέρνει στο «Bourlesque Lounge», ένα κλαμπ με ζωντανά μουσικοχορευτικά νούμερα, του οποίου οι ένδοξες μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν.

Αρχικά η Ali πιάνει δουλειά ως σερβιτόρα και οι πρώτες απόπειρές της να αποδείξει στην Tess, την ιδιοκτήτρια του κλαμπ, τα ταλέντα της πέφτουν στο κενό. Κάποια στιγμή όμως, η Ali θα τρυπώσει στη σκηνή και θα κάνει ένα νούμερο που θα τους αφήσει όλους άφωνους. Έπειτα, ακολουθεί η δόξα, αλλά και τα προβλήματα που φέρνει μαζί της…

Το «Burlesque» είναι η πρώτη απόπειρα της Christina Aguilera στην ηθοποιία και η πρώτη φορά που η Cher θα τραγουδήσει σε ταινία. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Steven Antin (που συν-υπογράφει και το σενάριο) και πρόκειται για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον κινηματογράφο.

Εκτός από τις δύο διάσημες κυρίες της μουσικής, το καστ συμπληρώνουν οι Kristen Bell, Stanley Tucci, Cam Gigandet, Eric Dane και ο Peter Gallagher. Η ταινία ανοίγει το Νοέμβριο στις ΗΠΑ, ενώ στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 3 Φεβρουαρίου 2011.