Αν και η Kitty Brucknell φαινόταν εκκεντρική και μοναδική στο αγγλικό X Factor οι τελευταίες δημοσιεύσεις αποδεικνύουν το αντίθετο. Κατηγορείται η πρώην διαγωνιζόμενη ότι έκλεψε την ζωή μίας γνωστής της μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η Lorna Bliss, 33, η οποία εμφανίστηκε στο ριάλιτι «Britains Got Talent», αποκάλυψε ότι προσπάθησε η Brucknell να κλέψει τις φίλες, την δουλειά της και διέλυσε την σχέση της με τον σύντροφο της.

Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται εδώ και χρόνια όταν ξεκίνησαν και οι δύο να παριστάνουν την Britney Spears σε διάφορες εκδηλώσεις. Μετά την γνωριμία τους το 2007 η Brucknell επέμεινε να γίνουν φίλες στο MySpace. Η Lorna παραδέχτηκε σε γνωστή αγγλική εφημερίδα ότι την παραξένεψε η επιμονή της Brucknell και την αγνόησε.

Συναντήθηκαν όμως πάλι στα γυρίσματα της εκπομπής του Simon Cowell που είχε σχέση με τις γυναίκες που μιμούνται την Britney Spears. Σύμφωνα με την Lorna, η Kitty την βομβάρδισε με ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, η Lorna όμως την απέφευγε. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Lorna, άρχισε να της «κλέβει» την ζωή. Η Brucknell έγραψε στο Twitter της ότι όλα αυτά είναι ψέματα.