Η Rihanna που συνηθίζει να ξεσηκώνει τους θαυμαστές της με τις sexy εμφανίσεις της δε φαίνεται να έχει καμία από τις γνωστές φοβίες των σταρ οι οποίοι για να διατηρήσουν την τέλεια εικόνα τους αποφεύγουν να εμφανιστούν δημόσια χωρίς μακιγιάζ ή χτενισμένα μαλλιά.

Η ποπ σταρ που βρίσκεται ακόμα στη Βραζιλία μετά τη συναυλία που έδωσε στο Sao Paolo είχε μια ξαφνική πρωινή έκπληξη. Ομάδα θαυμαστών της πήγε στο ξενοδοχείο στο οποίο μένει και ζήτησε να την ξυπνήσουν. H Rihanna όχι μόνο δεν τους αγνόησε αλλά βγήκε στο μπαλκόνι για να τους χαιρετίσει.

Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να περιποιηθεί καθόλου τον εαυτό της, βγήκε στο μπαλκόνι ακριβώς όπως ξύπνησε, με αχτένιστα μαλλιά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας τις πιτζάμες της!
Η ποπ σταρ προφανώς δεν ανησυχούσε μη φανεί κάποια ατέλεια και θέλησε απλά να απολαύσει την αγάπη των θαυμαστών της οι οποίοι όταν την είδαν άρχισαν να φωνάζουν ενθουσιασμένοι. Εκείνη τους χαιρετούσε και τους έστελνε φιλιά.

Τα ξένα μέσα σχολιάζουν ότι διέλυσε τις φαντασιώσεις όσων θεωρούσαν ότι θα κοιμάται φορώντας κάτι πιο σεξουαλικό κυρίως γιατί συγκριτικά με τα ρούχα που τη βλέπουμε στη σκηνή, αυτή η εμφάνιση κρίνεται μάλλον απλή και συντηρητική.