Ξέσπασε σήμερα στο δικαστήριο η Φλώρα Θεοδώρου εναντίον του Χρήστου Δάντη και του νομικού του εκπροσώπου για τα όσα έχουν πει εναντίον της.

Η Φλώρα Θεοδώρου όχι μόνο στο ίδιο σπίτι αλλά ούτε τον ίδιο αέρα στη δικαστική αίθουσα δεν θέλει να μοιραστεί με τον άλλοτε σύντροφο της ζωής της τον οποίο όπως λέει η ίδια δεν θέλει καν να κοιτάξει γιατί αισθάνεται άβολα. Λίγα λεπτά μετά την σημερινή της συνάντηση με τον εν διαστάσει σύζυγο της, η τραγουδίστρια δηλώνει ενοχλημένη από όλα όσα έχουν συμβεί και ιδιαίτερα από τις δηλώσεις του δικηγόρου του Χρήστου Δάντη που την κατηγόρησε ότι την βολεύει η όλη κατάσταση για να παίζει ανενόχλητη ποδόσφαιρο μέσα σε ένα σπίτι 250 τ. μ.

Η γλώσσα του σώματός της φανέρωσαν τον θυμό της και οι εκφράσεις του προσώπου της την πρόδωσαν αφού τα λόγια της συνοδεύονταν από ερωτική πίκρα, στεναχώρια και οργή. Αναφερόμενη στο ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει το ζευγάρι στις 12 Αυγούστου 2009, η τραγουδίστρια δηλώνει ότι τελικά δεν κατάφερε να πάρει το δάνειο όπως προέβλεπε το συμφωνητικό για να αποκτήσει το σπίτι.

Παρ’ όλα αυτά όπως η ίδια λέει συνέχισε να πληρώνει τις δόσεις του δανείου μέχρι και τον Μάιο ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Σύμφωνα πάντως με την δικηγόρο της Φλώρας Θεοδώρου, τη Δευτέρα δικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα από τα οποία η τραγουδίστρια ζητά 340.000 ευρώ, χρήματα τα οποία αποδεικνύεται βάσει εγγράφων ότι έχουν δοθεί κατά τη διάρκεια του γάμου.

Πηγή: star