Είναι πλούσιοι, διάσημοι, ωραίοι και… πτυχιούχοι! Πολλοί απ΄αυτούς είχαν σκοπό να ακολουθήσουν εντελώς διαφορετικό επάγγελμα, αλλά τελικά τους κέρδισε ο κόσμος του θεάματος, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν προσανατολιστεί εξ αρχής σε αυτό που κάνουν σήμερα.

Μερικοί απ΄αυτούς μάλιστα δηλώνουν ότι εάν είχαν χρόνο θα συνέχιζαν περαιτέρω με τις σπουδές τους, καθώς ένα πτυχίο παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Δείτε μερικούς από τους σταρς-«φυτά»…


Natalie Portman: Σπούδασε ψυχολογία στο Harvard και ήταν απούσα από την πρεμιέρα του «Star Wars Episode I», γιατί διάβαζε για τις εξετάσεις του λυκείου. «Καλύτερα να είμαι έξυπνη, παρά σταρ του σινεμά», είχε δηλώσει κάποτε.


Cate Blanchett: Έκανε σπουδές οικονομίας και καλών τεχνών στη Μελβούρνη, ενώ μετά σπούδασε σε δραματική σχολή του Σίδνεϊ.


Adam Sandler: Ο Adam Sandler με stand-up κωμικές εμφανίσεις, όταν ήταν ακόμη φοιτητής καλών τεχνών.


Matthew McConaughey: Σπούδασε σκηνοθεσία στο πανεπιστήμιο του Τέξας. Όταν έκανε την ταινία «Dazed and Confused» ήταν ακόμη φοιτητής.


Lisa Kudrow: Η Lisa Kudrow σκόπευε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της, ο οποίος είναι ερευνητής, γι΄αυτό και σπούδασε βιολογία. Μάλιστα, ήταν στην ερευνητική ομάδα του πατέρα της για οχτώ χρόνια, αλλά τελικά την κέρδισε το σινεμά.


Jodie Foster: H Jodie Foster έχει κάνει σπουδές λογοτεχνίας στο Yale. Επειδή όμως η καριέρα της στο σινεμά είχε ξεκινήσει από νεαρή ηλικία, κάποια στιγμή έκανε διάλειμμα ενός έτους, αφού ένιωθε ότι οι παπαράτσι δεν την άφηναν σε ησυχία.