Η Αμαρυλλίς ντύθηκε για πρώτη φορά νυφούλα και αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς θα είναι ο δικός της γάμος. Μιλώντας στο περιοδικό «In Style» η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι δεν έχει κοιτάξει ποτέ βιτρίνα με νυφικά στη ζωή της. «Η πρώτη φορά που είχα οποιαδήποτε σχετική επαφή ήταν τώρα. Πραγματική πρόβα νυφικού!».

Μίλησε για το σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 10 χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι είναι μαζί του από τα 20 της χρόνια, με ένα μικρό… διάλειμμα: «Ο έρωτας δεν έχει φύγει. Για μένα, οι σχέσεις είναι καθημερινός αγώνας. Και όταν δεν επαναπαύεσαι, όταν δεν παραιτείσαι και είσαι εκεί παρών, δεν το αφήνεις να ξεθωριάζει. Αλλάζει μορφές, μπορεί να προκύψουν συναισθήματα που σίγουρα δεν μπορείς να νιώσεις από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε μέρα που δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Και πιστεύω ότι ο έρωτας δεν θα φύγει ποτέ».

Όσο για το αν έχουν κάνει σχέδια γάμου η Αμαρυλλίς είπε: «Κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Το έχουμε συζητήσει και κάποια στιγμή θα έλθει, αλλά είναι και θέμα προγραμματισμού. Χρειάζεται μια προετοιμασία ο γάμος για την οποία πρέπει να βρεθεί χρόνος. Είναι πάντως κάτι που θέλουμε και οι δύο».

Αποκάλυψε μάλιστα πώς θέλει να είναι ο γάμος της: «Θέλω απλώς να είναι όλα όμορφα και λιτά. Δεν έχω να κρύψω κάτι, οπότε δεν έχω την εμμονή να κάνω έναν κλειστό γάμο. Θα είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα για μένα και θέλω να τη ζήσω χωρίς άγχος και να τη μοιραστώ με ανθρώπους που αγαπώ. Θέλω να το απολαύσω. Γιατί πολλές νύφες δεν το απολαμβάνουν. Είναι τόσα πολλά αυτά που έχουν στο μυαλό τους, που τελικά δεν το ζουν».

Δήλωσε ακόμη ότι θα έκανε παιδί εκτός γάμου και δε θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση το γάμο. «Θα το κάνω επειδή το θέλω, γιατί για μένα είναι ευλογία Θεού. Οπότε άσχετα από το γάμο, αν προκύψει πρώτα ένα παιδάκι, δε θα υπάρξει πρόβλημα. Εξάλλου, δε μου αρέσει να προγραμματίζω».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.