Ο Ντουέιν Τζόνσον και η Έμιλι Μπλαντ συνεργάζονται ξανά στη μεγάλη οθόνη για τη νέα βιογραφική ταινία της A24 «The Smashing Machine».

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον θρυλικό πρωταθλητή των ΜΜΑ Μαρκ Κερ και στην πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα γυρίσματα φαίνεται αγνώριστος. Για τις ανάγκες του ρόλου χρειάστηκε να βάλει προσθετικά στο πρόσωπο και μία μαύρη περούκα.

Όπως αναφέρει το Deadline, η ταινία αφηγείται την χωρίς όρια ιστορία του πρωταθλητή, συμπεριλαμβανομένων των «αγώνων του με τον εθισμό, τη νίκη, την αγάπη και τη φιλία». H Οσκαρική ηθοποιός θα υποδυθεί τη σύζυγο του αθλητή Ντον Στέιπλς, η οποία «αγωνίζεται να βρει τη θέση της μέσα στον χαοτικό και αντιφατικό κόσμο του Mαρκ».

Σε άναρτησή του στο Instagram o Ντουέιν Τζόνσον μοιράστηκε το στιγμιότυπο από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων προκαλώντας τον θαυμασμό για την επιτυχημένη μεταμόρφωση.

«Είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου, στο οποίο θέλω να κάνω ταινίες που έχουν σημασία, που εξερευνούν την ανθρώπινη φύση και εξετάζουν τον αγώνα και τον πόνο» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety.

Το «The Smashing Machine» σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπένι Σαφντί (Benny Safdie) ενώ υπογράφει και το σενάριο Η «Seven Bucks Productions» των Τζόνσον και Ντάνι Γκαρσία (Dany Garcia) έχουν αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον σκηνοθέτη και τους Έλι Μπους (Eli Bush) και Ντέιβιντ Κοπλάν (David Koplan).

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Πηγή: ΑΠΕ