Τη δική του εκδοχή για το πώς αντιμετωπίστηκε η παρουσίαση της φετινής Eurovision έδωσε ο Θανάσης Αλευράς. Μιλώντας στη RealLife υποστήριξε ότι η κριτική ήταν κυρίως από τους δημοσιογράφους. «Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό» είπε χαρακτηριστικά.

«Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες» προσέθεσε.

Απάντησε και για την κριτική στον Ζερόμ Καλούτα, ο οποίος είπε τον Άγιο Μαρίνο νησιωτικό κράτος: «Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα».

Τέλος, δήλωσε φαν του θεσμού και ξεκαθάρισε ότι δεν πληρώθηκε για την παρουσίαση του διαγωνισμού: «Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή».