Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε μια αναδρομή στη μακρά επαγγελματική του πορεία στον χώρο των media.

«Εγώ ξεκίνησα με νυχτερινό ρεπορτάζ στη Μεσημβρινή, το πιο άγριο ρεπορτάζ που μπορεί να κάνει ένας ρεπορτάζ στο ξεκίνημά του. Ήμουν δίπλα στο σκάνερ, δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα τότε. Ήταν ο μόνος τρόπος για να ενημερωθείς για κάτι σοβαρό που έχει συμβεί. Έχει τύχει να πάω σε έγκλημα πριν την αστυνομία», αναφέρει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

«Υπάρχει περίπτωση να δεις κάτι που το διαβάζεις στα βιβλία αλλά δεν θέλεις να το δεις από κοντά, όπως ένα πτώμα ας πούμε. Ήμασταν 3-4 εφημερίδες που είχαμε μία φιλική σχέση, συναδελφική, για να μη χάσουμε κάποια είδηση», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Ονειρευόμουν από τα 16 να γίνω δημοσιογράφος, μου είχε κολλήσει στο μυαλό ότι ήθελα μια μέρα να γράψω στη Μεσημβρινή που διάβαζε ο πατέρας μου. Πιστεύω πολύ στο υποσυνείδητο, αυτό που έλεγε ο Ιπποκράτης ότι είμαστε ενέργεια», παραδέχθηκε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και πρόσθεσε: «Στην αρχή ήμουν αμισθί και έλεγα ότι, αν δεν κάνω, θα φύγω. Με συντηρούσε η μάνα μου, γιατί ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω δημοσιογράφος. Είχαμε κόντρα, δεν μιλούσαμε για ένα διάστημα. Για κάποιους ανθρώπους τους φαινόταν περίεργο, μου έλεγε: θα βγάζεις λεφτά από αυτό το πράγμα; Ψυχρανθήκαμε και με ξαναπήρε όταν διάβασε το πρώτο μου ρεπορτάζ στην εφημερίδα».