Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ξαφνική είδηση του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη έκανε η Μαρία Αντωνά.

Η δημοσιογράφος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που την περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργάζεται, παραδεχόμενη πως βιώνει μία πολύ δύσκολη συναισθηματικά περίοδο, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει τον χωρισμό της.

«Ειλικρινά θέλω να σας πω ότι σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε εδώ, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για το ενδιαφέρον και για τον κόσμο που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρισκόμουν σε μια πάρα πολύ περίεργη προσωπική φάση δεν  θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση, αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ», είπε η Μαρία Αντωνά στους δημοσιογράφους.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα της εκπομπής «Ηappy Day» σημείωσε πως το ζευγάρι περνάει κρίση τις τελευταίες δέκα μέρες και μάλιστα η Μαρία Αντωνά έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί στη Γλυφάδα.

«Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.