Η κληρονομιά που άφησε σε όλους τους Έλληνες με τις ερμηνείες της είναι ανεκτίμητη. Ένας, όμως, έπειτα από δική της επιθυμία θα είναι ο πραγματικός κληρονόμος της περιουσίας της.

Ο λόγος για τον Μάκη Δελαπόρτα, ο οποίος θα κληρονομήσει τα συγγενικά δικαιώματα της Ρένας Βλαχοπούλου μιας και αυτή ήταν η επιθυμία της αξέχαστης πρωταγωνίστριας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός έλεγε πολύ συχνά πως δεν την ένοιαζε που δεν έχει κάνει παιδιά, αφού κανένας δεν θα την πρόσεχε όπως ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος ήταν κοντά της μέχρι το τέλος και στις κακές και στις καλές στιγμές.

Όπως αποκαλύπτει ο κληρονόμος των ταινιών και των δίσκων της Ρένας Βλαχοπούλου στην Espresso, «είναι κάτι που δεν το περίμενα, ούτε το ήθελα, ούτε ποτέ το επιζήτησα, και εκείνη το ήξερε πολύ καλά. Ό,τι έκανα για τη Ρένα το έκανα από ψυχής».

Ο Μάκης Δελαπόρτας δεν διστάζει να αποκαλύψει πως η μεγάλη ηθοποιός ήταν σαν μητέρα για αυτόν.

«Ήμουν για εκείνη ο γιος που δεν απέκτησε ποτέ και δεν ήταν λίγες οι φορές που το εκμυστηρευόταν στις μεταξύ μας συζητήσεις».


Ο Μάκης Δελαπόρτας

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.