H Σακίρα διέψευσε ότι αντιλήφθηκε πως ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε από ένα βάζο μαρμελάδα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Sunday Times και όταν ερωτήθηκε αν είναι αλήθεια ότι τσάκωσε τον Πικέ μέσω της μαρμελάδας, απάντησε: «Οχι, δεν είναι αλήθεια».

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι «για μεγάλο χρονικό διάστημα έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Τζεράρ, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο», συμπληρώνοντας ότι «Έκανα πολλές θυσίες για την αγάπη».

Η Σακίρα αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ «Las Mujeres Ya No Lloran (Women No Longer Cry)», την ερχόμενη Παρασκευή.

Για την επικείμενη κυκλοφορία του νέου δίσκου δήλωσε ότι διοχέτευσε στα τραγούδια τα έντονα συναισθήματά της σχετικά με την προσωπική της ζωή, μετατρέποντας τον πόνο σε δημιουργικότητα, την απογοήτευση σε παραγωγικότητα, και το θυμό σε πάθος.

«Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που κατέρρευσαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε να ξαναχτίσω τον εαυτό μου κατά κάποιον τρόπο, μαζεύοντας τα κόκαλα από το πάτωμα και βάζοντάς τα όλα μαζί. Και η κόλλα που τα κράτησε όλα μαζί ήταν η μουσική», συμπλήρωσε.

Η Σακίρα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, είχε αναφερθεί στην απιστία του Πικέ στο βίντεο κλιπ της με τίτλο «Te Felicito». Στο βίντεο, ανοίγει ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο βρίσκει το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο».

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούσαν η Σακίρα επέστρεψε σπίτι και βρήκε το άδειο βάζο με τη μαρμελάδα, την οποία ούτε ο Πικέ ούτε τα παιδιά της τρώνε. Έτσι η τραγουδίστρια φέρεται να κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάποιος άλλος έφαγε τη μαρμελάδα.