Εκατομμυριούχος έγινε για λίγες ώρες ο ηθοποιός Tom Hollander, γιατί κατά λάθος έλαβε μπόνους από τις ταινίες «Avengers» που προορίζονταν για τον Tom Holland.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος εμφανίστηκε στο Late Night και εξήγησε στον παρουσιαστή Seth Meyers πώς έγινε το μπέρδεμα, αφού πήρε κατά λάθος 1 εκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με το CNN, οι δύο ηθοποιοί είχαν για μια περίοδο τους ίδιους πράκτορες, με αποτέλεσμα να γίνει λάθος στο λογιστήριο, αφού τα ονόματα τους είναι σχεδόν ολόιδια, με εξαίρεση δύο παραπάνω γράμματα που έχει το επίθετο Hollander.

«Πήγα στο θέατρο να δω έναν φίλο που έπαιζε. Έχοντας μόλις κάνει μια εκπομπή στο BBC για 30.000 λίρες ή κάτι τέτοιο, είδα τα λεφτά και σκέφτηκα: “Λοιπόν, αυτό είναι θαυμάσιο, είμαι πολύ ευκατάστατος”», είπε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Έτσι, στο διάλειμμα, έλεγξε τα email του και είδε ένα που περιείχε μια απόδειξη πληρωμής με την ένδειξη: «Μπόνους για την ταινία “Avengers”».

«Ήταν ένα εκπληκτικό ποσό χρημάτων», είπε και πρόσθεσε πως «Δεν ήταν ο μισθός του, ούτε καν όλο το ποσό που θα έπαιρνε. Ήταν το πρώτο του μπόνους εισπράξεων. Όχι ολόκληρο το μπόνους εισπράξεων, το πρώτο. Και ήταν περισσότερα χρήματα από όσα είχα δει ποτέ. Ήταν ένα επταψήφιο ποσό».