Η Σελένα Γκόμεζ έχει δεχτεί πολλά σχόλια για το σώμα της. Αυτή τη φορά, η πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building» μίλησε η ίδια για την τωρινή εικόνα του σώματός της και το πώς ήταν πριν 10 χρόνια.

Με μια δημοσίευση στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της αυτά τα 10 χρόνια. Η ίδια ανέφερε, σύμφωνα με το independent.co.uk, πόσο «περήφανη» είναι για τις αλλαγές που παρατηρεί στην εμφάνισή της.

«Σήμερα κατάλαβα πως ποτέ ξανά δεν θα είμαι έτσι», έγραψε η Γκόμεζ σε μια φωτογραφία της με μπικίνι. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί το 2013, όταν ήταν 21 ετών.

Στη συνέχεια, ανέβασε μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί τον περσινό Ιανουάριο, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό. Σε αυτή τη φωτογραφία, η 31χρονη πλέον σταρ έγραψε: «Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι έτσι όπως είμαι. Μερικές φορές ξεχνάω πως είναι εντάξει να είμαι έτσι».

Η Σελένα Γκόμεζ στα American Music Awards το 2015
Η Σελένα Γκόμεζ στα AFI Awards το 2024

Από το 2014 που διαγνώστηκε με λύκο, η Γκόμεζ έχει υπάρξει πολλές φορές ανοιχτή σχετικά με την εικόνα του σώματός της και με το πόσο έχει αλλάξει η εμφάνισή της. Η ίδια έχει εξηγήσει πως το βάρος αυξομειώνεται συχνά, εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής που παίρνει για τη νόσο. «Όταν δεν παίρνω την αγωγή, το βάρος μου μειώνεται», είχε πει στο TikTok τον περασμένο Φεβρουάριο. «Απλώς θέλω να το πω για να ενθαρρύνω όσους νιώθουν ντροπή για όσα περνάνε και δεν το λένε σε κανέναν».

«Θέλω απλώς να ξέρετε πως είστε όμορφοι και υπέροχοι. Ναι, υπάρχουν μέρες που μπορεί να νιώθουμε χάλια, αλλά προτιμώ να είμαι υγιής και να φροντίζω τον εαυτό μου. Η αγωγή μου είναι σημαντική και πιστεύω πως είναι αυτό που με βοηθάει», συμπλήρωσε η Σελένα Γκόμεζ, ενώ κατέληξε λέγοντας πως αγαπά το κοινό της και πως «δεν είμαι μοντέλο και ποτέ δεν θα γίνω».

Παρά το γεγονός πως έχει πει ότι για τις αυξομειώσεις στο βάρος της φταίει η φαρμακευτική της αγωγή, κάποιοι δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τα κιλά της. Σε μια συνέντευξή της, η Γκόμεζ είχε αναφέρει: «Ήταν σαν να ανυπομονούσαν να βρουν κάτι για να με ρίξουν. Με ντρόπιαζαν επειδή είχα πάρει βάρος λόγω του λύκου».

Ενώ ομολόγησε τότε ότι τα σχόλια δεν την ενόχλησαν, παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα είχε πληγωθεί. «Είπα ψέματα, ανέβαζα μια φωτογραφία μου στο διαδίκτυο και έλεγα: “Δεν πειράζει, δεν δέχομαι αυτά που λες”». «Την ώρα που ήμουν στο δωμάτιο και την ανέβαζα, έκλαιγα, γιατί κανείς δεν αξίζει να ακούει τέτοια πράγματα».