Μια TikToker μοιράστηκε με το κοινό της τις σκέψεις της για το δώρο που έλαβε από τον πρώην φίλο της. Ενώ κάποιοι επαίνεσαν την κίνηση του πρώην συντρόφου της, κάποιοι άλλοι υποπτεύονται ότι μπορεί να είναι ένα τέχνασμα, για να την κερδίσει ξανά.

«Τον χώρισα μετά από 7 χρόνια σχέσης και μου έκανε αυτό το δώρο», έγραψε η TitToker Ρέιτσελ, σε ένα βίντεο στο TikTok, που δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα και έκτοτε έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 13 εκατομμύρια προβολές.

Το βίντεο παρουσιάζει πλάνα της Ρέιτσελ να ξετυλίγει το δώρο, να το βγάζει από μια τσάντα με σχέδιο καρδιάς και να το «ξεθάβει» μέσα από στρώματα ροζ και κόκκινου χαρτιού. Μέσα υπήρχε ένα σημείωμα και ένα βιβλίο με τίτλο «Ερωτεύσου τον εαυτό σου: Ο απόλυτος οδηγός αυτοδυναμίας και αγάπης προς τον εαυτό» του Angel Guadia. «Ξέρω ότι δε με αγαπάς πια. Αγάπα τον εαυτό σου τώρα», έγραφε το σημείωμα, που υπογράφει ο «Κεβ», σύμφωνα με τη NewYorkPost.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια κάτω από το βίντεο έπεσαν «βροχή». Οι followers εξέλαβαν την κίνηση του πρώην συντρόφου ως μια γλυκόπικρη χειρονομία. Κάποιοι παρότρυναν τη Ρέιτσελ να τον δεχθεί πίσω, ενώ άλλοι υποστήριξαν τη δύναμη του πρώην συντρόφου της να την αφήσει να φύγει. «Αυτό πραγματικά μοιάζει με το “σου εύχομαι τα καλύτερα”», σχολίασε ένα άτομο. «Είναι ένας δυνατός άνθρωπος αυτός που σου έδωσε το βιβλίο», συμφώνησε ένας άλλος. Για «✨αντίστροφη ψυχολογία✨», έκανε λόγο κάποιος άλλος. «Λοιπόν, δέξου τον πίσω τώρα», έγραψε ένας άλλος. «Είναι ένα κόλπο», υποστήριξε ένας άλλος.

Ενώ η Ρέιτσελ παραδέχτηκε ότι ο χωρισμός «πονάει», βρίσκεται στη μέση της ανάγνωσης του βιβλίου, το οποίο τη βοηθά να θεραπευθεί. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «οι άνδρες ξυπνούν πάντα όταν είναι πολύ αργά». Σε επόμενο βίντεο, που δημοσιεύτηκε μια μέρα αργότερα, η TikToker αποκάλυψε ότι το «μοιραίο λάθος» που την έκανε να χάσει επτά χρόνια από τη ζωή της με τον πρώην της ήταν ότι τον αγαπούσε περισσότερο από τον εαυτό της.