Πέραν του Φατίχ Τερίμ στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε και η Άννα Βίσση μαζί με τα εγγόνια της, τον Νέστορα και τον Νικόλα, όπου παρακολούθησαν τον Παναθηναϊκό να νικάει τον Ερυθρό Αστέρα για τη Euroleague.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού διασκέδασε με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν που πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση με 82-65 και πλέον ονειρεύεται πως μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στην τρέχουσα σεζόν με το Final 4 να διεξάγεται στο Βερολίνο τον Μάιο.

Η Άννα Βίσση, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο που ανέφερε ότι η ενέργεια στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακή, ενώ μαζί με τα εγγόνια της έβγαλε φωτογραφίες με τους άσους του «τριφυλλιού» όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Ματίας Λεσόρ, ο Ντίνος Μήτογλου και άλλους. Η ίδια, δε, ανέφερε πως έκλεισε και η φωνή της καθώς ζητωκράυγαζε για να εμψυχώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Η σούπερ σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, στο μεταξύ, τόνισε πως της αρέσει σαν τύπος ο Εργκίν Αταμάν και υπογράμμισε πως της αρέσει πολύ η ομάδα που έχει φτιάξει οπότε δεν αποκλείεται να κάνει και πάλι την εμφάνισή της σε κάποιο από τα ματς του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ.

H Άννα Βίσση με τα εγγόνια της και τον Κώστα Σλούκα
Η Άννα Βίσση με τα εγγόνια της Νέστορα και Νικόλα και τον Ματίας Λεσόρ
O Ντίνος Μήτογλου του Παναθηναϊκού με την Άννα Βίσση και τα εγγόνια της στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» βέβαια στο επόμενο διάστημα έχουν μαζεμένες εκτός έδρας υποχρεώσεις, αρχικά απέναντι στο Μαρούσι για την Basket League και στη συνέχεια ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague με επισκέψεις στις έδρες των Μπασκόνια και Βαλένθια στην Ισπανία.