Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει μιλήσει για την προσπάθειά του να χάσει κιλά, η οποία μάλιστα πηγαίνει καλά, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, το πρωί της Τετάρτης (20/12).

Ανάμεσα στα όσα είχε κάνει προκειμένου να μειώσει το βάρος του ήταν και αισθητική επέμβαση με την τοποθέτηση «κορσέ». Τώρα, αναφέρθηκε στα «μυστικά» που τον βοήθησαν και του έδωσαν τη δυνατότητα να φορέσει και πάλι ένα παλιό παλτό, το οποίο το έχει από το Λύκειο. «Είμαι πολύ περήφανος», δήλωσε.

«Σταμάτησα το βραδινό τελείως. Τρώω μέχρι τις 5 το απόγευμα. Το άλλο που κάνω είναι να ξυπνάω 5 το πρωί και να τρέχω μισή ώρα στον διάδρομο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν είχε αναφέρει πως ντρεπόταν να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη, καθώς πεταγόταν η κοιλιά του.

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που του έχουν κάνει είπε: «Το χειρότερο δώρο που πήρα είναι μια φρουτιέρα. Μου την πήρε η κουμπάρα μου. Κουμπάρα, με συγχωρείς πολύ».

Το περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα

Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» του OPEN, τώρα, ο Νίκος Γεωργιάδης, αναφέρθηκε σ’ ένα περιστατικό που εμπλέκει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δύο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, είναι η αλήθεια, έπειτα από χρόνια συνεργασίας.

«Άκουγα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το πρωί στο ραδιόφωνο… Σχολίασε το πάρτι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έλεγε ότι δεν κάλεσε όλον τον ΑΝΤ1, ενώ τελικά είχε κάνει πολύ ανοιχτό κάλεσμα και κάλεσε και ανθρώπους, που ούτε κι εμείς περιμέναμε να δούμε», είπε ο δημοσιογράφος.

«Πάνω που τον ρώτησαν αν κάλεσε τον Λιάγκα και λέει όχι, με το που λέει για τον Λιάγκα, φορούσε ένα μάτι στο χέρι και του σπάει το μάτι στα δύο. Λέει “έσπασε το μάτι”», συμπλήρωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.