Η Dua Lipa αφού ακολούθησε το trend με τις φανέλες των ποδοσφαιρικών ομάδων, τώρα φαίνεται να ακολουθεί το άλλο κύμα: το no pants. Η Βρετανή pop star λίγο μετά την κυκλοφορία του «Houdini», που κάνει θραύση, εθεάθη να κυκλοφορεί στο Τοκίο της Ιαπωνίας χωρίς να φοράει παντελόνι. Έπειτα, δε, πήγε να μάθει να φτιάχνει sushi.

Η τραγουδίστρια τις προηγούμενες ημέρες «ανέβασε» στους λογαριασμούς της στα social media μια σειρά από φωτογραφίες της να περπατάει στο Τόκιο, όπου βρίσκεται για να προωθήσει τη δουλειά της και παράλληλα δείχνει πως περνάει καλά. Άλλωστε, στα στιγμιότυπα εμφανίζεται να φοράει διαφορετικά outfits, ενώ η επιλογή της να βρεθεί στο δρόμο χωρίς παντελόνι προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς followers της. Γι’ αυτή την εμφάνιση επέλεξε κορμάκι, μαύρο καλσόν, λευκό πουκάμισο, μπορντό γραβάτα και καφέ γκαμπαρντίνα. «Lucky Cat», έγραψε η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Το δικό της nigiri

Έπειτα, η Dua Lipa άφησε στην άκρη τα κομψα looks και τα ακριβά ρούχα κι έβαλε ποδιά για να μάθει να φτιάχνει το δικό της sushi. «Κάθε φορά που επισκέπτομαι το Τόκιο, έρχομαι να δω τον φίλο μου Daisuke γιατί κανένα ταξίδι εδώ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το δικό του sushi. Αυτή τη φορά μου έμαθε πως να φτιάχνω το δικό μου τέλειο nigiri», έγραψε χαρακτηριστικά στο «ποστάρισμά» της όπου εμφανίζεται να προσπαθεί να προετοιμάσει το γεύμα σύμφωνα με τις υποδείξεις του δεξιοτέχνη σεφ. Επίσης παρουσίασε και εικόνες της από άλλες περιπλανήσεις της στο Τόκιο, σε βιβλιοθήκη και τοπική αγορά.