Το βράδυ της Τετάρτης (23/11) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση για τον έναν χρόνο του ιδρύματος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τον οποίο βλέπουμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι, κάνοντας δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, απάντησε για το πρόσφατο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο τα σενάρια θέλουν να του έχει γίνει πρόταση και να μετακινείται στο Mega, για το αν πρόκειται ο παρουσιαστής του The 2Night Show να πάρει τη δική του θέση στο ραδιόφωνο, όσο και για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μη με ρωτάτε τι θα γίνει γιατί πραγματικά δεν ξέρω, είμαι ο τελευταίος που θα μάθω, εύχομαι το καλύτερο για όλους μας. Ούτως ή άλλως, αυτό που πιστεύω είναι πάρα πολύ νωρίς να γνωρίζουμε τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε για το συμβόλαιό του με το Mega: «Το τηλεοπτικό μου συμβόλαιο λήγει φέτος. Στο ραδιοφωνικό έχω άλλη μία χρονιά. Πρόκειται για μία δουλειά. Εννοείται πως κανείς δεν μας πιέζει να κάνουμε κάτι. Όλα συμφωνούνται με βάση το συμφέρον του εργοδότη και του τηλεθεατή».

Σε σχόλιο της δημοσιογράφου ότι στην ίδια εκδήλωση βρίσκεται και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Δεν μιλάμε με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαιρετήσω. Πρέπει να ρωτήσεις εκείνον, εγώ δεν πρόκειται πάντως να τον χαιρετήσω».

Πώς ξεκίνησε η κόντρα των δύο ανδρών

Η σχέση των δυο τους έχει περάσει σε άλλη φάση από τον περασμένο Ιούνιο όταν και σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το λιβανιστήρι – όπως το αποκάλεσε – που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη και ενώ είχαν προηγηθεί σύννεφα στην συνεργασία τους στην εκπομπή «Ελένη». Είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τότε ο Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Τέτοιο λιβανιστήρι, πραγματικά, εγώ δεν το θέλω από κανέναν. Δεν λέω ότι λέει ψέματα, προφανώς, τα αισθάνεται, αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές από τους συνεργάτες μας να βγαίνουν σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ θέλω να βγαίνουν και να λένε τα κακά για μένα. Με την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης, αλλά γιατί τέτοια υπερβολή;

Κάποιες μέρες ο Δημήτρης δεν ήταν στην εκπομπή, είχε απομακρυνθεί από την εκπομπή. Τώρα που τα ξαναβρήκανε μπορεί με αυτή τη χαρά που έχει ο Δημήτρης να βγαίνει και να λέει όλα αυτά τα καλά, αλλά είναι σαν να λέει ότι τηλεόραση κάνουμε μόνο εμείς και όλοι οι άλλοι είναι μαλ…ς. Συγγνώμη. Αυτό δεν είναι ωραίο.

Σαν να λέει ότι όλες οι άλλες εκπομπές είναι για τα σκουπίδια και οι μόνοι που κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα είμαστε εμείς. Φέτος και η Ελένη κάνει μία λίγο διαφορετική τηλεόραση. Μπαίνει σε τηλεοπτικό κουτσομπολιό, λέει τη γνώμη της για μένα, για τον έναν για τον άλλον… Δεν το έκανε ποτέ η Ελένη αυτό. Έχει κάνει update και καλά κάνει και έχει κάνει update».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στο προσωπικό του blog

«Να θυμάμαι ότι προκαλώ τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδράσει δημόσια και live (αν ποτέ και θεός φυλάξοι) κάποιος συνεργάτης του αναφέρει κουσούρι του, όπως ζήτησε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Γιώργη… (…)ότι δεν υπάρχουν φιλίες στο χώρο, τελικά, όσο κι αν δε θέλω να το παραδέχομαι. Προχωράμε…» και από τότε στο Instagram ο ένας δεν υπάρχει στη λίστα των ακολούθων του άλλου.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν… καρφιά και λεκτικές επιθέσεις. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέκρινε τον τρόπο που κάνει την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας δίνοντας βήμα σε ανθρώπους όπως ο Αχιλλέας Μπέος για τα «τηλεοπτικά νούμερα», ο παρουσιαστής στο «Πρωινό» χωρίς να μιλάει με ονόματα έκανε λόγο για αχαριστία «Σε έβαλα δίπλα μου… και γράφεις εναντίον μουΓι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους, ενώ έχουν ταλέντο, δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε» και πλέον οι δυο συνεργάτες δεν έχουν καμιά σχέση.