Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την ανορεξία αποκαλύπτοντας πώς στο αποκορύφωμα της μάχης του με τη διατροφική διαταραχή, ζούσε με μία μπανάνα την ημέρα. Ο 49χρονος πρώην τραγουδιστής των «Take That» πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Το νέο του ντοκιμαντέρ ασχολείται, ανάμεσα σε άλλα, με μια ιδιαίτερα ανησυχητική περίοδο της ζωής του, όταν ο τραγουδιστής συνήθιζε να τρώει μόνο μια μπανάνα την ημέρα, επιβιώνοντας με μονάχα 90 θερμίδες. Μιλώντας στη Sun για την δύσκολη περίοδο, ο Ρόμπι είπε: «Υπήρχε μια συνολική διατροφική διαταραχή που με συνόδευε σε όλη μου τη ζωή, είναι ένα μείγμα όλων των διαταραχών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος τραγουδιστής.

«Για μένα, ως άτομο, είναι πολύ σημαντικό να πω την ιστορία μου. ‘Οπότε, αν πρόκειται να με κρίνεις, είναι σημαντικό να με κρίνεις για τους σωστούς λόγους» είπε για την ταινία, στην παρουσίαση που έγινε στο κεντρικό Λονδίνο. Απευθυνόμενος στο κοινό στην πρεμιέρα, ο τραγουδιστής των Angels δήλωσε ότι το ντοκιμαντέρ θα μοιάζει με τίποτα που δεν έχει ξαναδεί το κοινό, μεταδίδει η Daily Mail.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ρόμπι δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram του, στο οποίο αποκάλυψε το δραματικά λεπτό τατουάζ στο σώμα του. Το ντοκιμαντέρ του Robbie θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου, το οποίο θα συνδυάζει πλάνα που δεν έχετε δει ποτέ με νέες συνεντεύξεις του τραγουδιστή.

«Είχα “bigorexia” (μεγαλορεξία) που είναι να σκέφτεσαι ότι δεν έχεις μυς και μέγεθος και ανορεξία. Υπάρχει όμως μια λέξη που λείπει, και αυτή είμαι εγώ. Ήταν είτε περιοριστική είτε υπερφαγία – ποτέ δεν το είχα σωστά… υπάρχει διατροφική διαταραχή, απλά δεν είμαι σίγουρη ποια είναι η δική μου μάρκα».