Εάν έχετε βρεθεί στη δύσκολη θέση του να πρέπει να βρείτε γιατρό και να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί του, τότε ξέρετε πόσο κουραστική και κατά συνέπεια αναβλητική μπορεί να γίνει η διαδικασία αυτή. Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάχνετε στα… τυφλά! Το instadoctor.gr, που λανσαρίστηκε πριν από μερικές μέρες αποτελεί τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο να βρει κανείς τους καλύτερους γιατρούς και να κλείσει ραντεβού μαζί τους με ένα κλικ!

Τι είναι το instaDoctor

Το instadoctor.gr αποτελεί μία νέα πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει την ειδικότητα γιατρού που αναζητά, να λάβει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει και να κλείσει ραντεβού με τον γιατρό που θα επιλέξει μέσα σε 1’! 

Πόσο εύκολο είναι να κλείσω ραντεβού

Η διαδικασία του να κλείσει κανείς ραντεβού με το γιατρό είναι η ευκολότερη και απλούστερη δυνατή. Ο χρήστης μπορεί να βρει το γιατρό που του ταιριάζει και να κλείσει ραντεβού μαζί του με τρεις απλές κινήσεις: 

  1. Αναζητά την ειδικότητα που ψάχνει, στην περιοχή που επιθυμεί.
  2. Επιλέγει το γιατρό που θεωρεί καλύτερο μέσα από πολλές πληροφορίες, όπως το κόστος επίσκεψης, το βιογραφικό του γιατρού, τα ταμεία που δέχεται κ.α. και επιλέγει το ραντεβού που τον βολεύει.  
  3.  Λαμβάνει επιβεβαίωση του ραντεβού του από τον γιατρό. 

Ποιες πληροφορίες παρέχονται για τον κάθε γιατρό/ιατρείο

Είναι πολύ σημαντικό για έναν ασθενή να γνωρίζει πράγματα για τον γιατρό του ακόμα και πριν τον επισκεφθεί. Οι πληροφορίες που θα βρει κανείς για τον κάθε γιατρό και ιατρείο στο instadoctor.gr είναι:

  • Σπουδές και περαιτέρω κατάρτιση
  • Εμπειρία και συγκεκριμένα περιστατικά 
  • Εξειδίκευση
  • Κόστος ραντεβού
  • Ασφαλιστικά ταμεία που δέχεται 
  • Δημοσιεύσεις / Διακρίσεις / Μέλος Συλλόγων
  • Σχετικές ειδικότητες
  • Παροχές ιατρείου όπως ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αν αναλαμβάνει χειρουργεία, αν δέχεται παιδιά, αν υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, ειδικά κόστη ή εκπτώσεις κ.α.
  • Οδός με χάρτη και διαδρομή
  • Δυνατότητα ραντεβού με βιντεοκλήση

Τι χρεώσεις υπάρχουν  

Το instadoctor.gr είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες. Δεν υπάρχει καμία κρυφή χρέωση ή προμήθεια για τους ασθενείς, οι οποίοι πληρώνουν ό,τι θα πλήρωναν κανονικά στο ραντεβού με το γιατρό τους. Το κόστος της επίσκεψης θα το γνωρίζουν από πριν μέσω του instadoctor.gr. 

Επιπλέον παροχές και δυνατότητες από το instadoctor.gr

Η αξιοπιστία και η σιγουριά που μπορεί να αισθανθεί κανείς γνωρίζοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται πριν από το ραντεβού με το γιατρό του καθώς και η αμεσότητα με την οποία μπορεί να κλείσει ραντεβού δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματα της χρήσης του instadoctor.gr. Πολύ σημαντικό είναι ότι ο κάθε χρήστης μπορεί να αναζητήσει γιατρό οποιαδήποτε στιγμή τον βολεύει, μπροστά από τον υπολογιστή ή το κινητό του, χωρίς να τρώει το χρόνο του σε ατελέσφορες αναζητήσεις, τηλεφωνικές επικοινωνίες και άλλη ταλαιπωρία. 

Κάτι επίσης σημαντικό είναι ότι ο κάθε χρήστης μπορεί να κάνει αναζήτηση με φίλτρα, που αφορούν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, σχετικές ειδικότητες, παροχές και ταμεία. 

Επίσης, το instadoctor.gr θέλοντας να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερο τους ασθενείς που θέλουν να βρουν έναν αξιόπιστο γιατρό, τους δίνει τη δυνατότητα να αφήσουν την κριτική τους μετά το ραντεβού τους, γράφοντας μία αξιολόγηση που θα εξυπηρετήσει και τους επόμενους. 

Τέλος, όταν αυτό είναι δυνατόν, ο κάθε χρήστης μπορεί μέσα από το instadoctor.gr να πραγματοποιήσει ραντεβού με βιντεοκλήση με το γιατρό του και να γλιτώσει τον χρόνο και την ταλαιπωρία της διαδρομής.