Έχετε πιει περίπου ένα εκατομμύριο ποτά το προηγούμενο βράδυ και το πρωί που ξυπνάτε το hangover θυμίζει μπάντα κρουστών μέσα στο κεφάλι σας; Μια διατροφολόγος έχει γίνει viral στο TikTok αφού μοιράστηκε τη συνταγή της για αυτό που η ίδια ονομάζει ως την «απόλυτη θεραπεία για ένα κακό hangover».

Η Monica D’Agostino, διαιτολόγος-διατροφολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη, δημιούργησε το δικό της αναζωογονητικό κοκτέιλ λεμονάδας της επόμενης μέρας που αποκαλεί «Recovery Lemonade» και το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των χειρότερων συμπτωμάτων μετά από καταχρήσεις σε ένα βραδινό πάρτι.

Η D’Agostino, η οποία έχει πτυχίο στη Διατροφή και μεταπτυχιακό στη Διαιτολογία, είπε ότι της αρέσει να φτιάχνει το ποτό μετά από ιδιαίτερα «δύσκολα» Σαββατοκύριακα, και «να προσποιείται ότι δεν ήπιε 10 τεκίλες σε ένα μπαρ την Κυριακή».

Η συνταγή με τα 3,5 εκατομμύρια views

«Είμαι μία διαιτολόγος που ζει στη Νέα Υόρκη και μου αρέσει να βγαίνω έξω κάθε Σαββατοκύριακο. Ξέρω ότι σε πολλούς διαιτολόγους σε αυτήν την εφαρμογή αρέσει να προσποιούνται ότι τρώνε πάντα φρούτα και λαχανικά, αλλά κανείς δεν το κάνει αυτό, δεν είναι ρεαλιστικό», λέει στο βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει προβληθεί πάνω από 3,5 εκατομμύρια φορές από τότε που δημοσιεύτηκε. τον προηγούμενο μήνα.

«Θα σας δείξω τι κάνω όταν βιώνω ένα μακρύ Σαββατοκύριακο και θέλω να νιώθω ότι κάνω κάτι για να πάρω κάποια θρεπτικά συστατικά και να βάλω κάτι στο σώμα μου για να συμπεριφέρομαι σαν να μην συνέβη ποτέ», είπε.

Πρώτα, γεμίζει ένα βάζο 30 ml με νερό. Στη συνέχεια ανακατεύει δύο ή τρεις κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια προσθέτει δύο ή τρία κουταλάκια του γλυκού πάστα τζίντζερ.

Τέλος, προσθέτει ένα πακέτο γλυκαντικό κουρκουμά από το Whole Earth, το οποίο περιέχει κουρκουμά, ερυθριτόλη, εκχύλισμα φύλλων στέβιας, μαύρο πιπέρι και εκχύλισμα φρούτου μοναχού.

«Κουρκουμάς για τη φλεγμονή, χυμός λεμονιού για να βοηθήσει το δέρμα σας, τζίντζερ για να βοηθήσει το στομάχι σας. Απολαύστε», λέει στο βίντεο.

@saltandsagenutrition

24 oz. water, juice of a lemon, 2-3 tsp ginger, 1 tsp turmeric, couple shakes of black pepper, 1-2 tsp agave #recoverylemonade #lemonadetok

♬ original sound – saltandsagenutrition

Στραγγίζει το ρόφημα για να αφαιρέσει τα κομμάτια του τζίντζερ και το σερβίρει με πάγο.

Χιλιάδες TikTokers σχολίασαν το βίντεο, ευχαριστώντας τον D’Agostino για τη γρήγορη και εύκολη συνταγή.

«Είσαι ο διαιτολόγος που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν. Ευχαριστώ που το κρατάς αληθινό. Σίγουρα θα ξεκινήσω αύριο», έγραψε ένας χρήστης.