Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα (31/3) με κύριο χαρακτηριστικό τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά από την Κυριακή έρχονται λασποβροχές και πτώση του υδραργύρου. Σήμερα θα έχουμε ήλιο στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, με αραιές συννεφιές, ενώ το απόγευμα σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε κάποιες βροχές.

Οι άνεμοι μέτριας έντασης και η θερμοκρασία κοντά στους 22-24 βαθμούς. Περισσότερη ζέστη αύριο Σάββατο, που μπορεί τοπικά να ξεπεράσει τους 24 βαθμούς κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη.

Στην Αττική καλές καιρικές συνθήκες, με κυρίαρχο τον ήλιο. Οι άνεμοι δυτικοί 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη καλός ο καιρός και συννεφιές το απόγευμα. Ο υδράργυρος στους 20-21 βαθμούς.

Το Σάββατο η θερμοκρασία θα είναι υψηλή, σιγά σιγά θα υποχωρήσει την Κυριακή όταν και θα έρθει μια διαταραχή από την κεντρική Μεσόγειο με λασποβροχές στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Οι βροχές θα γίνουν πιο έντονες από τη Δευτέρα -θα μας απασχολήσουν όλη την εβδομάδα- και η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει.