Έναν εφιάλτη ζουν οι συγγενείς, οι οποίοι δεν έχουν νέα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο κοντά στα Τέμπη. H κόρη ενός 67χρονου αγνοούμενου αγωνιά και δε θέλει να πιστέψει πως έχασε τον πατέρα της για πάντα. Συντετριμμένη μίλησε στην ΕΡΤ και είπε πως η ίδια του έκλεισε το τελευταίο εισιτήριο για πρώτο βαγόνι. Μίλησε μαζί του τελευταία φορά στις 10:15 λίγο πριν τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Έκτοτε δεν έχει νέα από τον πατέρα της και όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες της στερεύουν.

Θυμάται πως έμαθε τυχαία από τη θεία της, την αδερφή του πατέρα της για τη σύγκρουση το πρωί της Τετάρτης 1 Μαρτίου. Συνεχίζει να ελπίζει, έχει ψάξει στα νοσοκομεία, έχει δώσει κατάθεση και γενετικό υλικό, όμως δεν έχει κανένα νέο από τον πατέρα της και λέει απαρηγόρητη «αυτό που δεν αντέχω είναι που μέχρι τώρα δεν έχω κανένα νέο… να βρω κάτι… κάτι… ό,τι κι αν είναι αυτό».

Οι συγγενείς των αγνοούμενων αναμένουν να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες η διαδικασία της ταυτοποίησης, ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι της τελευταίας πράξης της εθνικής τραγωδίας, που βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες και όλη τη χώρα.