Το δρόμο της εξόδου από τις σχολικές τάξεις είδε ζευγάρι εκπαιδευτικών στις ΗΠΑ, επειδή γύρισε ροζ βίντεο σε μια μαθητική αίθουσα. Το πορνό γυρίστηκε από παντρεμένο ζευγάρι, έναν δάσκαλο Δημοτικού και μία καθηγήτρια Φυσικής, στην αίθουσα που διδάσκει η γυναίκα. Όπως υποστήριξε η καθηγήτρια, προχώρησε σε αυτή την πράξη επειδή ήθελε να συμπληρώσει τον μισθό της.

Χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι Khloe Karter η Σαμάνθα Πίερ ανήρτησε το ροζ βίντεο στη σελίδα που διατηρεί στην ιστοσελίδα OnlyFans. Το βίντεο, όμως, ανακάλυψαν οι μαθητές της οι οποίοι και άρχισαν να το διακινούν.

Ο σύζυγός της και δάσκαλος δημοτικού Ντίλον συμμετείχε στο γύρισμα που έγινε σε αίθουσα του σχολείου Lake Havasu Unified School District, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Η καθηγήτρια δήλωσε ότι παραιτήθηκε στις 31 Οκτωβρίου καθώς βρέθηκε «υπό πίεση» αφού τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια και επιτήρηση με τον σύζυγό της να χάνει τη δουλειά του τέσσερις ημέρες αργότερα. Την περασμένη Παρασκευή η νεαρή εκπαιδευτικός ανήρτησε ένα βίντεο για να εξηγήσει γιατί έκαναν το ροζ βίντεο

«Τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα και ήδη περνάω άπειρες ώρες εκτός ωραρίου σε επιπλέον σχολικές δραστηριότητες και δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο να θυσιάζω τον χρόνο των παιδιών μου γιατί ο μισθός μου δεν είναι αρκετός» είπε η καθηγήτρια.

Παραδέχθηκε ότι γύρισε το βίντεο σε σχολική αίθουσα και το διαφήμισε… Ωστόσο, είπε ότι το έκανε μετά το σχολικό ωράριο και το σαββατοκύριακο όταν δεν υπήρχαν μαθητές.