Είναι μόλις 2 ετών και έχει τρελάνει το TikTok με τις δραστηριότητες του. Ο μικρός Στέλιος από το χωριό Πολεμάρχι Κισσάμου στην Κρήτη μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα ενώ όπως εξηγούν οι γονείς του η πρώτη του επαφή με την εξοχή ήταν όταν έγινε 40 ημερών.

Μιλώντας στο neakriti.gr η μητέρα του Στέλιου Κρυσταλένια επισημαίνει για τον γιο της που έχει μάθει να καθαρίζει τις ελιές και να τις βάζει μέσα στα τσουβάλια, να στρώνει τα πανιά κάτω από τα ελαιόδεντρα ακόμη και να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο: «Ο μικρός το βλέπει σαν παιχνίδι και του αρέσει να κάνει ότι κάνουμε και εμείς».

«Όποτε πηγαίνουμε στο χωράφι κάνει ότι και ο μπαμπάς του» συμπληρώνει.

Στα βίντεο που έχει αναρτήσει η μητέρα του στα social media ο μικρός φαίνεται να ασχολείται πέρα από τα αγροτικά και με κτηνοτροφικές δουλείες να αρμέγει δηλαδή κατσίκες και να μαζεύει τα αυγά από τις κότες.

Τώρα που είναι η εποχή για τα καζάνια, όπως τονίζει η μητέρα του επιφυλάσσονται να μάθουν στο μικρό να βγάζει και ρακί.

Τα βίντεο με τον μικρό Στέλιο στο TikTok έχουν γίνει viral καθώς έχουν χιλιάδες σχόλια, likes και views.

«Οι αγροτικές δουλείες είναι… οικογενειακή υπόθεση» ανέφερε ο μπαμπάς του μικρού Στέλιου, μιλώντας στο neakriti.gr.

Όπως είπε ο Μπάμπης Ανδριανάκης, και ο ίδιος ασχολούνταν από μικρός με τέτοιου είδους ασχολίες, «μικρόβιο» το οποίο απέκτησε και ο μικρός του γιος.

«Είμαι γέννημα – θρέμμα αγρότης. Ο Στέλιος βοηθάει όπως μπορεί, μαζεύει πατάτες, κόβει σταφύλια, στρώνει μπαγκάλια» συμπλήρωσε.

«Ασχολούμαστε με την γυναίκα μου πολύ με τα αγροτικά, οπότε αναγκαστικά τον είχαμε από πολύ μικρό μαζί μας» δήλωσε ο κ. Ανδριανάκης, ο οποίος αποκάλυψε τι συνέβη όταν ο μικρός ήταν 40 ημερών.

«Όταν ο Στέλιος ήταν 40 ημερών, η γυναίκα μου τον έφερε στο χωράφι, τον άφησε σε ένα τσουβάλι και αυτός… κοιμήθηκε εκεί» είπε π πατέρας του 2χρονου.