Μικρή αναβολή πήρε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη η οποία ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (04/07). Τον τραγουδιστή, κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό και ενώ η υπόθεση αναμενόταν να εκδικαστεί σήμερα, τελικά αναβλήθηκε για τςι 14 Ιουλίου.

Ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, λίγη ώρα πριν βρεθεί στα δικαστήρια στο πλευρό του πελάτη του, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» και χαρακτήρισε τον τραγουδιστή «χρυσοτόκο όρνιθα» για αρκετές γυναίκες.

«Έχει υποβάλλει και ο ίδιος μήνυση για αδικήματα τα οποία έχουν διαπραχθεί εις βάρος του, βέβαια η κυρία απέφυγε εντέχνως την αυτόφορη διαδικασία, εξαφανίστηκε. Έχει υποβληθεί μήνυση εναντίος της και για ψευδή καταμήνυση αφού είναι ψέματα αυτά που ισχυρίζεται και για συκοφαντική δυσφήμιση και για κλοπή και για αυτοδικία γιατί κρατάει τα κλειδιά του κυρίου Αδαμαντίδη με τα οποία μπήκε στο σπίτι του και τον έκλεψε.

Εμείς έχουμε προετοιμαστεί και θα είμαστε εκεί για να αποδείξουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και να καταλάβει ο κόσμος τι ακριβώς επιδιώκουν αυτές οι κυρίες. Ο Αδαμαντίδης είναι η χρυσοτόκος όρνιθα για αρκετές γυναίκες στην ζωή του και επειδή ήταν πάντοτε, άνθρωπος δοτικός και επιμένει σε αυτές τις κυρίες, τον έχουν εκμεταλλευτεί αρκετά»

«Του απήγαγε τα παιδιά και έφυγε για να τον εκβιάσει»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη και μητέρα των παιδιών του και το γεγονός πως κατήγγειλε πως και εκείνη έχει υποστεί βία από τον τραγουδιστή.

«Όσον αφορά και την κυρία αυτή από τη Βουλγαρία, δεν έχει πει την αλήθεια πουθενά. Του απήγαγε τα παιδιά και έφυγε για να τον εκβιάσει, αφού προηγουμένως έκανε κάποια σχέση με κάποιον συμπατριώτη της παρόλα αυτά ο κύριος Αδαμαντίδης και σπίτι της είχε αγοράσει, χωρίς να υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις, φαίνεται ότι στέλνει συνεχώς χρήματα για τα παιδιά του, τα οποία του έχει αποκλείσει. Οι κυρίες αυτές είναι φίλες μεταξύ τους, προέρχονται από τον ίδιο κοινωνικό κύκλο και επειδή η μια, η Βουλγαρικής καταγωγής, είπε μάλιστα ότι μου στέλνει χρήματα, με βοηθάει. Η μία τώρα που τον καταγγέλλει, εγώ να ρωτήσω από πού, τι εργασία κάνει αυτή η κυρία; Ας κάνει κάποιος μια διαδρομή έτσι στο διαδίκτυο να αναζητήσει την προσωπικότητα της, για να καταλάβει τι δουλειά κάνει και αν έχει ούτε ένα ευρώ για να βοηθήσει κάποιον» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Η κυρία Κίρκη ήθελε να είναι το ταμείο του κυρίου Αδαμαντίδη»

«Η κυρία Κίρκη ήθελε να είναι το ταμείο του κυρίου Αδαμαντίδη. Εσείς δεν διερωτάστε γιατί περίμενε 3 ώρες έξω από το κατάστημα που ο κύριος Αδαμαντίδης διασκέδαζε. Και επειδή εμφανίστηκε και ένα βίντεο, το βίντεο αυτό είναι τραβηγμένο πιθανότατα από κινητό τηλέφωνο από κάποια κυρία, ο κύριος Αδαμαντίδης πιθανολογεί ότι είναι μια φίλη της, δεν δείχνει κανένα σημείο κακοποίησης ή αντιδράσεως. Απλώς κατάλαβε ότι έφτασε στο τέλος η σχέση με τον… μετά από ένα ταξίδι που έγινε στο Μονακό πριν από ένα μήνα και προσπαθεί με κάποιον τρόπο να του πάρει και την τελευταία εκμάδα των χρημάτων» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.