Χειροπέδες στον Θέμη Αδαμαντίδη πέρασαν οι αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του για εξύβριση και ξυλοδαρμό η πρώην σύντροφός του. Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη και μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε δίνει την εκδοχή του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Θέμης Αδαμαντίδης χώρισε από την σύντροφό του τις προηγούμενες μέρες. Εκείνη γνώριζε ότι ο τραγουδιστής απόψε το βράδυ θα συμμετείχε σε συναυλία της οποία τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, και με σκοπό να τον εκβιάσει του έκανε μήνυση με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να συλληφθεί.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύντροφό του με τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού, όπως ισχυρίζεται μέσω της ανακοίνωσης του δικηγορικού γραφείου, εκείνη δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η ανακοίνωση για την σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη

Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. 

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί.

Αθήνα, 01/07/2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας