Με το θέμα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τις εξελίξεις γύρω από αυτό, ασχολήθηκε και η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Δευτέρας (28/03) και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας μετέδωσε το δικό του ρεπορτάζ.

«Είμαι σε θέση να πω για πρώτη φορά, ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά το πόρισμα που θα βγάλει σε λίγες μέρες η επιτροπή των ιατροδικαστών», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην συνέχεια της προβολής του θέματος, ο Γρηγόρης Μπάκας και η Έλλη Αυξεντίου ανέφερε πως επισκέφθηκαν τη γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι που διέμεναν τα τρία παιδιά με τους γονείς τους στην Πάτρα.

Πάτρα: Ερμητικά κλειστό το σπίτι της οικογένειας – «Τα παντζούρια μέχρι το βράδυ δεν ανοίγουν»

Ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως το σπίτι είναι κλειστό όλη μέρα και η μόνη χρονική στιγμή που ανοίγουν τα παντζούρια, είναι αργά το βράδυ. «Τα παντζούρια μέχρι το βράδυ δεν ανοίγουν, δεν υπάρχει καμία κινητικότητα μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με τους κατοίκους, βγαίνει στη μία και μισή τα ξημερώματα. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στο ισόγειο. Φαγητό της πηγαίνει συγγενικό πρόσωπο, πηγαίνει μέρα παρά μέρα στο σούπερ μάρκετ και της πηγαίνει τρόφιμα και φαγητά» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας, από τη συνομιλία που είχε με την αδελφή της Ρούλας, εκείνη του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε να μιλήσουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα μιλήσουμε μετά».