Εξιτήριο παίρνουν σήμερα Πέμπτη (2/3) οι δύο τραυματίες φίλοι του Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με φερόμενο ως δράστη έναν 23χρονο χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη. Οι δύο φίλοι του τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Το νοσοκομείο αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Σχετικά με τους δύο τραυματίες που διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας την 01/02/2022 και εισήχθησαν στη Δ΄ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ., η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Εξέρχονται σήμερα 03/02/2022 από το νοσοκομείο με ιατρικές οδηγίες».

Έμαθαν για τον θάνατό του

Μέχρι χθες οι δύο φίλοι του δεν ήξεραν ότι ο Άλκης είναι νεκρός, όπως αποκάλυψε η γιαγιά του 18χρονου, μιλώντας στο Mega.

Χθες το απόγευμα, όμως, ενημερώθηκαν ότι ο φίλος τους δεν ζει πια μετά τη δολοφονική επίθεση και είναι σοκαρισμένοι από την τραγική είδηση, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 23χρονου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμουοπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.