Ο 18χρονος φίλος του Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είναι τραυματισμένος δεν γνωρίζει ακόμα πως ο 19χρονος είναι νεκρός, σύμφωνα με στενούς συγγενείς του, οι οποίοι σημειώνουν ότι για να ενημερωθεί ο νεαρός χρειάζεται η παρέμβαση ψυχολόγου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Mega, η γιαγιά του 18χρονου, που μαχαιρώθηκε στα πόδια και στο κεφάλι, ο εγγονός της δεν γνωρίζει για τον φίλο του. «Δεν ξέρει για τον φίλο του τίποτα, πρέπει να βρουν ψυχολόγο να τους κατατοπίσει» αναφέρει. Ο νεαρός είχε δώσει κατάθεση σε αστυνομικούς που προσπαθούσαν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, καθώς από την πρώτη στιγμή διατηρούσε τις αισθήσεις του.

«Χωρίς να υπάρχει αγώνας εκείνη την ώρα, στα καλά καθούμενα, έτσι δηλαδή σε παίρνουν και σε σφάζουν, είναι δυνατόν να γίνονται, τι οικογένειες είναι αυτές που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά» είπε η γιαγιά του 18χρονου μιλώντας για τη δολοφονική επίθεση.

«Ήταν αποφασισμένοι να το κάνουν, τους ρώτησαν τι ομάδα είστε και τους είπαν είμαστε “Άρης”, από εκεί και πέρα έγινε το κακό» συμπλήρωσε.

«Ο άντρας μου σηκώθηκε και έκλαιγε, χωρίς να ξέρουμε ότι ήταν το δικό μας το παιδί»

Η γιαγιά του 18χρονου περιγράφοντας το πώς έμαθαν τη σοκαριστική είδηση είπε ότι ο σύζυγός της έκλαιγε ακούγοντας το συμβάν στο ραδιόφωνο, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τον φίλο του εγγονού της.

«Το πρωί ο άντρας μου που ξύπνησε, άκουγε ραδιοφωνάκι κιαι με φωνάζει, μου λέει “έλα μέσα”, λέω “τι έχεις”, άρχισε και έκλαιγε, λέω “γιατί κλαις”, “σκότωσαν ένα παιδί στην Χαριλάου, 19 χρονών”, λέω “Παναγίτσα μου”. Ο άντρας μου σηκώθηκε και έκλαιγε, χωρίς να ξέρουμε ότι ήταν το δικό μας το παιδί» τόνισε η γιαγιά του 18χρονου.