Ένα βίντεο σοκ που δείχνει τη στιγμή της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη ήρθε στη δημοσιότητα, με τα πλάνα να καταγράφουν όλα τα δραματικά δευτερόλεπτα του φονικού.

Στην αρχή του βίντεο ντοκουμέντο διακρίνονται οι χούλιγκαν να χτυπούν τα άτομα που βρίσκουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ στη συνέχεια τρέχουν να διαφύγουν με δύο αυτοκίνητα που τους περιμένουν στον κεντρικό δρόμο.

Οι φωτογραφίες του 23χρονου χούλιγκαν που κατηγορείται για το έγκλημα

Την Τετάρτη (2/2) συνελήφθη ένας 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται πως είναι ο δράστης της φονικής επίθεσης στον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος είναι ένας σκληρός χούλιγκαν με παρελθόν και γνώρισμος στις Αρχές, καθώς έχει εμπλακεί σε υπόθεση το 2019 που αφορά οπαδική βία και για την οποία εκκρεμεί δίκη.

Όσον αφορά τη σύλληψη του 23χρονου χούλιγκαν, οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής έδειξαν την παρουσία τόσο του ίδιο όσο και του οχήματος του στο σημείο της δολοφονίας την επίμαχη ημέρα και ώρα. Παράλληλα, ίχνη αίματος βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του, ενώ μετά την προσαγωγή του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επέδειξαν φωτογραφίες υπόπτων στους φίλους του αδικοχαμένου Άλκη, οι οποίοι τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα.

Δείτε τις φωτογραφίες του 23χρονου