Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό των χούλιγκαν που δολοφόνησαν τον 19χρονο Άλκη στον… βωμό της οπαδικής βίας. Όπως χαρακτηριστικά λένε αστυνομικές πηγές «το ότι συνελήφθη ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης δεν σημαίνει ότι έκλεισε η υπόθεση, υπήρχαν κι άλλα άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονία και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Ο 23χρονος, υπήκοος Αλβανίας χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο «σκληρούς» χούλιγκαν της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2019 είχε εμπλακεί και σε άλλο περιστατικό βίας, για το οποίο κατηγορείται και εκκρεμεί σε βάρος του δίκη. Ακόμη κι αυτό το γεγονός δεν στάθηκε αρκετό για να τον αποτρέψει να εμπλακεί στη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άρη, μαζί με μία ακόμη ομάδα ατόμων (σ.σ. υπολογίζονται σε 6 έως 8) που αναζητείται.

Τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, είναι σε εξέλιξη μία τεράστια κινητοποίηση με έρευνες σε σπίτια, συνδέσμους οπαδών, εξέταση υλικού από κάμερες ασφαλείας, λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων κ.ά.

Όσον αφορά τη σύλληψη του 23χρονου χούλιγκαν, οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής έδειξαν την παρουσία τόσο του ίδιο όσο και του οχήματος του στο σημείο της δολοφονίας την επίμαχη ημέρα και ώρα. Παράλληλα, ίχνη αίματος βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του, ενώ μετά την προσαγωγή του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επέδειξαν φωτογραφίες υπόπτων στους φίλους του αδικοχαμένου Άλκη, οι οποίοι τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα.

Ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.