Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστική εξέτασης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δέχθηκε φονικά χτυπήματα με δρεπάνι από παρέα χούλιγκανς.

Σύμφωνα με το Mega η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει ότι ο θάνατος του νεαρού φίλου του Άρη προήλθε από συνδυασμό τραυμάτων, με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις να είναι βαρύτατες. Όπως λέει η ιατροδικαστής, ακόμη και αν δεν υπήρχε το τραύμα που προκάλεσε την αιμορραγία στο πόδι και συγκεκριμένα στην μηριαία αρτηρία, θα ήταν δύσκολο ο 19χρονος να κρατηθεί στη ζωή καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι του ήταν άγρια.

Βρέθηκε το φονικό δρεπάνι

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε το «δρεπάνι», το φονικό όργανο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, από μαχαιροβγάλτες χούλιγκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δολοφονικό όπλο εντοπίστηκε πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έπεσε νεκρός ο 19χρονος φοιτητής.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι ενδεχομένως θα βρεθεί κάποιο δακτυλικό αποτύπωμα ή γενετικό υλικό DNA που θα μπορούσε να βοηθήσει την πορεία των ερευνών.

Τέλος, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή (σ.σ. ακόμη και για την ταυτοποίηση των οχημάτων που χρησιμοποίησαν οι δράστες), ενώ το πληροφοριακό δίκτυο έχει ενεργοποιηθεί πλήρως για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ταυτοποίηση των δολοφόνων του Άλκη.