Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, καθώς πωλητής της λαϊκής αγοράς, ο οποίος ήταν θετικός στον κορονοϊό, «έσπασε» την καραντίνα και πήγε κανονικά για δουλειά.

Ο 42χρονος πωλητής αν και γνώριζε από το προηγούμενο βράδυ ότι νοσούσε, για να μην χάσει το εμπόρευμα που είχε στο φορτηγάκι του, έστησε κανονικά τον πάγκο του στη λαϊκή αγορά στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης πουλώντας επί τρεις ώρες φρούτα σε καταναλωτές.

Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή Live News ανέφερε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε πως θα σαπίσουν τα απούλητα φρούτα.

Ο πωλητής υποστήριξε ότι ο βοηθός του ήρθε στις 9:00 π.μ. και ότι εκείνος από το πρωί που ήταν μόνος βρισκόταν στην άκρη της λαϊκής, φορούσε μάσκα και ζητούσε τη βοήθεια των συναδέλφων του από τους διπλανούς πάγκους για να πουλήσουν εκείνοι στους πελάτες το εμπόρευμα. Μάλιστα, όπως ανέφερε, ενημέρωνε ότι είναι θετικός στο κορονοϊό.

Προκλήθηκε, πάντως, αναστάτωση και ήρθε επόπτης, κλήθηκε η αστυνομία και τον έστειλε στο σπίτι του. Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν έχει εμβολιαστεί.

Ο 42χρονος πωλητής φρούτων καλείται πλέον να πληρώσει το πρόστιμο των 5.000 ευρώ γιατί παρότι εντοπίστηκε θετικός σε rapid test, βρέθηκε κανονικά στον πάγκο του στη λαϊκή αγορά.

Ο 42χρονος υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να βρεί άτομο για να τον αντικαταστήσει στον πάγκο του από το πρωϊ.

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει το πρόστιμο γιατί δεν τα έχει αυτά τα χρήματα και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

«Έπρεπε να βγω έξω για δουλειά» κατέληξε ο 42χρονος.