Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01) στη λεωφόρο Καραμανλή, στη Βούλα όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε νησίδα με δέντρα και τυλίχθηκε στις φλόγες. Η Ferrari που οδηγούσε ο αδερφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, τυλίχθηκε στις φλόγες και ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του.

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας που κατέγραψε το Newsbeast είναι σοκαριστικές καθώς όλα έχουν καεί και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια μαύρη άμορφη μάζα.

Η τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, όταν η Ferrari του 45χρονου επιχειρηματία από τη Μύκονο, το οποίο οδηγούσε για πρώτη φορά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βγήκε εκτός πορείας, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε δέντρα στο διάζωμα της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Βούλα και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και μία κοπέλα που ήταν μαζί του ο συνοδηγός.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Βίντεο από το σημείο της τραγωδίας

Ο Τζώρτζης Μονογυιός «έσβησε» στην άσφαλτο όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε. Περαστικοί από το σημείο, κατέγραψαν τις εικόνες της τραγωδίας. Τα σοκαριστικά βίντεο που έχουν διαρρεύσει δείχνουν το πολυτελές αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες ενώ καταγράφουν τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών να σβήσουν τη φωτιά.

Παραλιακή με Βάρης – Κορωπίου (στον κουτάλα)#voula #ferrari #accident

Posted by Konstantinos Tzoutzourakis on Thursday, January 13, 2022

Posted by Konstantinos Tzoutzourakis on Thursday, January 13, 2022

Posted by Konstantinos Tzoutzourakis on Thursday, January 13, 2022

Posted by Konstantinos Tzoutzourakis on Thursday, January 13, 2022

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Σε ηλικία μόλις 45 χρόνων, ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 στη Βούλα. Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συστηθεί στο ευρύ κοινό το μακρινό 2003 όταν συμμετείχε στο reality «The Wall» του Ant1 το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τότε μάλιστα είχε ζήσει έναν δυνατό έρωτα με την συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Ο Τζώρτζης Μονογυιός δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στη Μύκονο όπου διατηρούσε κατάστημα με ρούχα.

Όταν η Κατερίνα Μονογυιού μιλούσε για τον αδερφό της που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το 2020, η Κατερίνα Μονογυιού είχε βρεθεί απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή «The 2Night Show». Τότε ήταν που έκανε γνωστό ότι ο αδερφός της ήταν ο πρώην παίκτης του reality, Τζώρτζης Μονογυιός.
«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει τότε η Κατερίνα Μονογυιού για τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό.