Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα στη Φλόριντα να προσπαθεί να στραγγαλίσει μια άγνωστη γυναίκα που καθόταν σε στάση λεωφορείου, με το κορδόνι του παπουτσιού του.

Σύμφωνα με το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο ιστότοπος Only in Dade μια γυναίκα κάθεται σε στάση λεωφορείου και στέλνει μηνύματα στο κινητό. Εκείνη την ώρα την πλησιάζει ένας άγνωστος άνδρας και φαίνεται πως προσπαθεί να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του και τίποτα δεν προμηνύει ότι επίκειται ο στραγγαλισμός της.

Ο άνδρας στην πραγματικότητα δεν δένει τα κορδόνια του, αλλά αφαιρεί το κορδόνι από το ένα παπούτσι του. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τυλίγει το κορδόνι στο λαιμό της γυναίκας, η οποία προσπαθεί να ξεφύγει.

Η γυναίκα πέφτει από το παγκάκι και ο άνδρας συνεχίζει να τη χτυπά με μένος με κλωτσιές και γροθιές.

Τότε ένας περαστικός σπεύδει να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Μιλά ήρεμα στον δράστη, ο οποίος συνεχίζει να χτυπά τη γυναίκα και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγη ώρα αργότερα. Πρόκειται για τον 27χρονο Aaron K. Quinones, ο οποίος πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί αναζητούν τον άνθρωπο που την έσωσε, καθώς αφού βεβαιώθηκε πως η 26χρονη είναι καλά, έφυγε.