Συμπληρωματική κατάθεση, και μάλιστα άμεσα, ζητά  η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, όπως είπε στο Mega ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης, για να κάνει αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα.

«Θέλω να μιλήσω και έχω ζητήσει από τον συνήγορό μου να επικοινωνήσει με τον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να δώσω συμπληρωματική κατάθεση. Τον εμπιστεύομαι» ήταν το μήνυμα της κ. Σταμάτη που μετέφερε ο δικηγόρος της. Ο κ. Ραγκούσης πρόσθεσε ότι η κ. Σταμάτη «θα επισκεφθεί αύριο τον εισαγγελέα να τον ενημερώσει…».

Η κ. Σταμάτη φαίνεται να είπε ότι «γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα σε σχέση με τις μίζες των εξοπλιστικών και θα τα πει όλα». Η υπόθεση των εξοπλιστικών πάντως βρίσκεται σε δίκη σε δεύτερο βαθμό και στις 29 Απριλίου θα εξετασθούν πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, και άλλοι.

Χθες προσήχθη στη ΓΑΔΑ η πρώην εργαζόμενη που παραδέχθηκε ότι έδωσε το κλειδί στην κ. Σταμάτη προκειμένου να ανοίξει το λουκέτο της μπαλκονόπορτας του ισόγειου δωματίου της.

Μετά την κατάθεσή της αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ίδιας και της κόρης της. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.